“Čučuk Stana-Srpkinja i Grkinja” u četvrtak u pozorištu

U četvrtak 15.aprila u zaječarskom pozorištu će biti odigrana prva repriza predstave  “Čučuk Stana-Srpkinja i Grkinja”, autora i reditelja Željka Hubača.Cena ulaznice je 200 dinara. Svi posetioci se moraju pridržavati protiv epidemijskih mera kao što je nošenje maske i razmak od jednog sedišta.

Pročitaj više...

Upis učenika u pripremni I prvi razred muzičke škole “Stevan Mokranjac”

U toku je prijavljivanje za upis učenika u pripremni i prvi razred Osnovne muzičke škole “Stevan Mokranjac” u Zaječaru za školsku 2021/2022. godinu.Mogućnost upisa u pripremni razred imaju deca uzrasta od sedam i osam godina. U prvi razred Muzičke škole mogu se upisati deca koja žele da nauče da sviraju klavir, violinu, harmoniku, klarinet ili gitaru, uzrasta devet godina i…

Pročitaj više...

Ustanove kulture u Zaječaru mogu da rade od 6h do 22h

Od danas u Zaječaru ustanove kulture mogu da organizuju svoje radno vreme u vremenu od 6h do 22h, poštujući mere koje je doneo Štab za vanredne situacije grada Zaječara. Ustanove kulture dužne su da redovno vrše dezinfekciju svih prostorija u kojima borave zaposleni I posetioci. Za organizovanje svih manifestacija , potrebna je saglasnost Štaba za vanredne situacije grada Zaječara.

Pročitaj više...