GLAS SRBIJE

NACIONALNI MAGAZIN

ACA LUKAS: Napustio sam Grand zbog Junajted medije, nisam hteo da učestvujem u TRANGE-FRANGE prodaji!

Aca Lukas otkrio je da se više nikad neće vratiti u „Grand produkciju“, a kao glavni razlog za tu odluku naveo je to što je najveća kuća na Balkanu deo Junajted medije Dragana Šolaka, koji su poznati po izbegavaju plaćanja poreza u slučaju honorara članova žirija, o čemu smo pisali prethodnih nedelja.

Foto:Printscreen

Pevač je istakao da je on svojevremeno napustio „Grand“ kada je Junajted medija i postala većinski vlasnik ove produkcije.

– Iskreno da ti kažem, ja sam zbog tog imena Junajted medija prvenstveno i napustio „Zvezde Granda“. Ne bih ja to mnogo komentarisao. Ja nisam hteo tamo da budem, nisam želeo da učestvujem u toj njihovoj paradi. Nisam hteo da učestvujem u toj njihovoj utaji poreza i trange-frange prodajama, u kojima su se odjednom pojavili Dragan Šolak i Dragan Đilas – rekao je Lukas u emisiji „Ami Dži šou“.

Foto:Printscreen

Aca je dodao i da ne postoje teoretske šanse, kao ni uslovi, pod kojim bi se on vratio u produkciju na čijem čelu je donedavno bio Saša Popović, gde je nekoliko sezona proveo kao član žirija, a koji je zvanično napustio 2018. godine.

– Pod jedan: dok god Junajted medija stoji tamo ne, a pod dva – ne bih se vratio ni ovako, ali vi to već znate – završio je Lukas na ovu temu, pa se dotakao smene u žiriju „Zvezda Granda“, odlaska Jelene Karleuše i dolaska Cece Ražnatović na njeno mesto.

– Biće okej Ceca, snaći će se. Ona zna šta znači dobro pevati, ima i svoj ukus, nema potrebe ona za mojim savetovanjem. Žiri će imati sad neku drugačiju notu, možda malo ozbiljniju nego kad je bila Karleuša. Ne gledam „Zvezde Granda“, nisam ih gledao ni kad sam ja bio u žiriju, a pogotovo ne sada – rekao je Lukas.

On se dotakao i prekida saradnje i prijateljstva sa Ivanom Selakov.

– Nije mi ni žao ni krivo što sam je proslavio, na kraju se svako pokaže. Malo je bez veze to što sad priča da nema ništa protiv mene, već protiv mog producenta. Ona po medijima nije pljuvala Sašu Mirkovića, nego mene. Ali to je isto. Nemam ja njoj šta da oprostim, tako je kako je, pesma je snimljena, ali ja neću da se pojavim u njoj.

Aca Lukas je istakao da nije u svađi sa Darom Bubamarom, koja je za medije izrazila sumnju da će i Severinu ostaviti bez dueta kao što je to slučaj sa Ivanom Selakov.

– Nemam pojma o tome, stvarno prvi put čujem. Nešto su me zvali novinari da me pitaju, ali ja sam im rekao: „Skinite mi se sa kičme, ne mogu da spavam.“ Nisam uopšte mislio na Daru.

Izvor: PRST / HYPETV.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »