ANA KORAĆ ZA NOVU OPERACIJU IZDVOJILA 6.000 EVRA!

Starleta Ana Korać navodno planira da izvadi još po jedno rebro kod hirurga u Turskoj koji ovom metodom sužava struk.

Inače, Koraćeva je, kako dalje navode domaći mediji, redovan klijent turskog plastičara koji je jedan od najčuvenijih na svetu i brojne zvezde dolaze kod njega ne bi li poboljšale izgled.

Krajem prošle godine Ana je kod pomenutog hirurga za plastičnu rekonstruktivnu hirurgiju operisala zadnjicu, što je samo jedna od korekcija koje je radila poslednjih godina. Sada je rešila da još smanji struk i izvadi još po jedno rebro s obzirom na to da se ovakvom zahvatu već podvrgavala i veoma je zadovoljna – priča izvor.

instagram.com/ana_korac

U poslednje vreme počela je na slikama ponovo da pegla stomak i struk da bude što uži, a kako se grozi lošeg fotošopa, rešila je da željeni efekat postigne tako što će opet otići pod nož i izgled dovesti do savršenstva. Već krajem septembra putuje za Istanbul, dok uradi sve analize i neophodnu pripremu za takav čin. Odlučila je da sa sobom vodi i drugaricu koja će da bude s njom sve dok se ne oporavi i ne vrati u Beograd.

Ana se zbližila sa doktorom u Turskoj jer je već pozamašne svote novca ostavljala kod njega, te da je moguće da za ovu intervenciju dobije i neki popust.

Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije, pa i cena mora da je paprena. Kad je uvećavala guzu, Koraćeva je iskeširala 5.000 evra, pa joj ni sada neće uzeti više od 6.000 iako je ovakva intervencija zahtevnija i skuplja. Radi se u totalnoj anesteziji i oporavak traje oko dve nedelje ako sve prođe bez komplikacija – zaključuje izvor.

 

IZVOR: Kurir/HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*