ARENA JE SKORO PUNA, POŽURITE PO KARTE! Lukas sprema koncert za OSKARA!

KRALJ NAJVEĆIH ŽURKI NA BALKANU ČEKA VAS 14. APRILA U ŠTARK ARENI.

Pripreme za spektakl godine uveliko traju. Aca Lukas i njegov tim su spremi za još jedno tradicionalno druženje sa publikom u ŠTARK ARENI.

Koncert godine zakazan je za 14. april od 21 čas, a katre su u prodaji na tickets.rs, ali i na drugim prodajnim mestima.

Sa Lukasom i Folk Haus bendom dobar provod i najbolja žurka su zagarantovani. Publika će imati priliku da uživa u najvećim hitovoma kao što su:  “Ponos i laž”, “Pesme od bola”, “Lična karta”, “Rođendan”, “Nešto protiv bolova”, “Istina je da te lažem”, “Jagnje moje”, “Lešće”, “Uspavanka za ozbiljne bebe”, “Oskar” “Pokidan”.

HYPE produkcija na čelu sa producentom i menadžerom Sašom Mirkovićem priprema pravi vizuelno scenski spektakl. Ovaj koncert će biti pravi pokazatelj kakvu publiku Lukas ima.

ARENA JE SKORO PUNA, POŽURITE PO SVOJE KARTE I UŽIVAJTE U KONCERTU ZA OSKARA! 

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*