Bivši muž Tanje Savić ponovo pokušava da je diskredituje i optužuje je za nasilje nad sinovima!

Dušan Jovančević na sve načine pokušava da majku svojih sinova u javnosti predstavi nepodobnom.

Tanja Savić-Foto:Printscreen Instagram

Taman kada se činilo da je život Tanje Savić postao mirno more s još mirnijom lukom, o čemu smo pisali, u zagrljaju sa sinovima Maksimom i Đorđem, bivši muž Dušan Jovančević se vraća kao duh iz prošlosti.

Iako je Tanja dovela sinove u Srbiju i po zakonu je sada njihov staratelj, Dušan ne propušta priliku da istakne da ona nije podobna majka, te često novinarima šalje prepiske s njom, a za koje nije utvrđeno da su autentične.

Dušan je tokom jučerašnjeg dana poslao poruku dnevnom listu Alo! u kojoj navodi da Tanja fizički zlostavlja njihove sinove i brani im da se čuju sa njim.

– Sad su me deca pozvala, probudili su me jer je ovde četiri sata ujutro. Baš sam uznemiren. Tanja nije kod kuće. Njena sestra ih čuva. Našli su telefon koji im je oduzela. Kratko sam uspeo da pričam s njima. Zvali su me preko Vibera, međutim veza se prekinula – piše Tanjin bivši muž, i žali se kako pevačica bije decu.

– Tanja je Đoletu razbila usta. Pokazao mi je, nisam uspeo da uslikam. Obojica plaču. Zatvorila su se u sobu – tvrdi on u porukama koje je poslao gore pomenutoj redakciji.Tim povodom pozvali su Tanju Savić, koja nimalo nije bila iznenađena Dušanovim pokušajem da je ocrni u javnosti. Kako kaže, on to čini godinama samo da bi od nje napravio lošu majku, a od sebe žrtvu i javnu ličnost iako to nije i za tako nešto nema pokriće.

Tanja Savić-Foto:Printscreen Instagram

– Ja uopšte ne želim da se sa njim valjam u blatu. Nemam komentar jer šta god da kažem, biće to španska serija – rekla je Tanja i dodala:

– Neću ništa demantovati jer bi to bilo kao da se pravdam, a sa druge strane, što više negiraš jedan deo publike veruje da je baš on u pravu. Dušan očajnički vapi za popularnošću, a da bi do toga došao, ne bira sredstva. Ja u tome neću učestvovati, a pogotovo neću dopustiti da moja deca trpe zbog toga – zaključila je Tanja Savić.

Deca histerišu kada se čuju s njim!

Novinarska ekipa nedavno je posetila rodno mesto Tanje Savić kada je pevačica ispričala zbog čega je deci zabranila kontakt s ocem.

– Đorđe i Maksim s Dušanom nisu u kontaktu jer su tada mnogo bolji i mirniji. Čim se čuju s njim, postanu agresivni i bacaju stvari po kući. Zasad sam im uskratila svaki kontakt jer je tako najbolje, a to mi je i dečji psiholog savetovao – rekla je tada pevačica.

Izvor: HYPETV.RS/ALO

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*