ČUVENI ASTROLOG OTKRIO: Novembar će biti pakleni mesec za 3 znaka, konflikti, zavist, bolest, spletke, nema šta ih neće snaći!

Popularni astrolog Pavel Globa otkrio je da će novembar biti veoma problematičan za određene znakove Zodijaka. 

Pavel Globa-Foto:Printscreen / Instagram numerologia_pavel_globa

Škorpija

Astrolog preporučuje onima koji su rođeni u znaku Škorpije da izbegavaju neprijatne ljude. Prema njegovim rečima, u novembru će zlobni i zavidni ljudi okomiti na Škorije pokušavajući da ih ometu u napredovanju na poslu, ali i upropaste ljubavnu sreću. Savet je da se u novembru Škorpije okruže isključivo bliskim ljudima u koje imaju poverenja.

Vodolija

Predstavnike ovog znaka ponekad nazivaju konfliktnim i veoma grubim ljudima jer često ne uspevaju da kontrolišu svoje emocije. Vodolije ne bi trebalo da očekuju uspeh na poslu u novembru ako nisu u stanju  da na diplomatski način reše postojeće probleme, upozorava Globa.

Ribe

Astrolog preporučuje predstavnicima ovog znaka da povedu računa o zdravlju u novembru. Rekao je da će Ribe biti najosetljivije na razne bolesti. Osim toga, u trećem mesecu jeseni mogu da se pogoršaju postojeće, hronične bolesti. Ali važno je da zapamte da će blagovremena poseta lekaru otkloniti problem u ranoj fazi.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*