DA LI STE GA PREPOZNALI: VODITELJ HYPE TELEVIZIJE JE GATARA IZ SPOTA POPULARNE PEVAČICE!

STEFAN USILJANIN NEPREPOZNATLJIV!

 

Glumac i voditelj Stefan Usiljanin poznatiji kao “Žaklina žena iz naroda“, oživeo je ulogu ciganke gatare u spotu Aleksandre Bursać za istoimeni singl popularne pevačice.

Stefan je poznat po svojim velikim transformacijama koje možemo videti na njegovom Instagram profilu i Jutjub kanalu, te Hajp televiziji u autoeskoj emisiji „Bez pardona sa Žaklinom“

 

Stefan se već nekoliko godina uspešno bavi glumom. Stvorio je lik Žakline i prvenstveno ga plasirao kao pozorišni komad „Žaklina žena iz naroda“, a potom mu dodao televizijsku notu na Hajpu kroz format „Bez pardona sa Žaklinom“.

U spotu Aleksandre Bursać za pesmu „Ciganka“, Usiljanin glumi gataru koja proriče budućnost pevačici, te je navodi da izabere put kojim Aleksandra emotivno želi da nastavi, a o svojoj novoj ženskoj ulozi za naš portal Stefan je rekao:

– Aleksandra je divna osoba i jako dobar vokal, poznajem je privatno i sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio ulogu u njenom spotu. Ciganka je duhovit i zabavn lik , ali nije parodija -izjavio je Stefan kroz smeh.

“Volim transformacije, jer u njima glumac pokaže sav svoj talenat. Svaki dobar glumac mora da poseduje dobru transformaciju i odigra životnu sudbinu lika koji mu je dodeljen,  dodao je Stefan.

Pored televizijskog angažmana, Stefana možemo gledati i u pozorištima širom Srbije.

 

POGLEDAJTE SPOT ZA PESMU „CIGANKA“ U KOM POPULARNI VODITELJ HAJP TV IGRA GLAVNU ULOGU!

 

AUTOR: HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*