Darko Lazić ponovo ŠOKIRA javnost! Naplaćuje Barbari što je preko njega postala poznata!

Iako su svi mislili da se Barbara Bobak „dobro uvalila“ kod Darka Lazića u Bresač, šuška se da je istina, zapravo, potpuno drugačija. Kako pričaju njihovi bliski prijatelji, folker debelo zarađuje na konto svoje devojke, a sada joj nije samo emotivni partner, već i menadžer.

Darko Lazić i Barbara Bobak-Foto:Porintscreen Instagram

Naime, od kada je postala poznata uz Darkovu pomoć, svi su „poludeli“ za njom, pa joj je tako skočila i cena, ali i nastupa je sve više. Lazić je spojio lepo i korisno, pa tako devojci debelo naplaćuje menadžerisanje.

– Barbara zaista dobro peva, a Lazić je to odmah prepoznao. U poslednjih mesec dana joj ugovara tezge, vuče je s njim na njegove nastupe i pevaju oboje. Znam da ima veliki honorar, ali i da joj on sve to sređuje jer ima kontakte i veze, samim tim što Barbara ide s njim u paketu, to joj diže cenu – kaže Barbarina prijateljica i dodaje da Lazić od njene drugarice uzima velike pare:

Darko Lazić-Foto:Printscreen Instagram

– Ona i Dare imaju dogovor da pola njene zarade ide njemu. Tako meni Barbara kaže. Tako je to kada ti je dečko i menadžer. Svakako, ona se ne buni previše, posebno zbog toga jer je svesna da je uspela otkako je s njim počela da se pojavljuje. A, ako ćemo iskreno, oboje troše puno. Izlaze stalno, ručaju i večeraju po restoranima.

Barbarina drugarica priznaje da su pevačicini roditelji bili ljuti na nju jer je u vezi s čovekom koji ima dvoje male dece:

– Njeni su se bunili prvo zbog Darka, a kada su čuli da joj on otima pare, onda su tek poludeli. Oni su za to da sav zarađeni novac samo njoj ostane i da Laziću ne treba da daje ni dinara. Međutim, Barbara je roditeljima objasnila da bi pevala samo po nekim birtijama da nije Darka, pa da će mu zasad sve to plaćati, to jest, da će mu davati pola zarade. Kada se malo probije, ona će prekinuti taj dogovor.

Izvor: HYPETV.RS/ ALO

1 Trackback / Pingback

  1. Darko Lazić šokirao izjavom! „Vreme je da ja živim na nečiji račun” - Hype TV Vesti

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*