Dijana Hrkalović poručila Nebojši Stefanoviću: „Hajde čoveče reci ko je prisluškivao Vučića, ti ili ja?!“

Nakon što je Nebojša Stefanović izjavio da je Dijana Hrkalović sve slagala u intervjuu za Objektiv, Dijana Hrkalović je u jutarnjem programu Hepi TV rekla:

– Nisam ja Stefanović da idem okolo i da spletkarim. Da sam samo ja u pitanju ne bih govorila ništa loše ali ovde je država u pitanju. Stefanović ovako govori zato što je on to radio, što me je ispljuvao.

Bivša državna sekretarka je jasno postavila pitanje ministru da li je on prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ili je Vučić prisluškivao njega i dodala:

– I da ga pitamo malo oko skaja.

Voditelj Milomir Marić upitao je Hrkalovićevu je li ona znala šta je u stvari skaj, na šta je ona odgovorila:

– Da, bilo mi je poznato, svako ko je u bezbednosnom sistemu poznato mu je, ali to da ministar ima skaj… – odgovorila je Hrkalovićeva, na šta je Marić prokomentariosao: “Ali niste mogli da dešifrujete (skaj) dok nisu došli iz Evropola” i upitao:

– Zašto Stefanović stalno govori da je to pomoć FBI?

– Pa ne znam, on mnogo voli te Amerikance, FBI, mnogo ih voli, eto. Kakva je to tajna veza – upitala je Dijana.

Dijana je ponovila svoje tvrdnje iz intervjua za Objektiv da je ministar Nebojša Stefanović vršio psihičko nasilje nad njom.

– Juče je trebalo da odgovori samo na jedno pitanje „Da li si prisluškivao predsednika“. On priča o mojim ljubavnim vezama. Zanima nas da li si prisluškivao predsednika. Pa naravno da jesi. Moć mu je udarila u glavu, umislio je da je Bog – rekla je Dijana, a potom prokomentarisala medijske spekulacije da je zaljubljena u Stefanovića:
– Jel vam delujem zaljubljeno u njega? Njemu bi bilo bolje da ne izmišlja ništa, jer će njega da boli glava, ako ja krenem da pričam o ljubavnim vezama – istakla je Hrkalovićeva i potom ispričala kakvu je torturu trpela od strane ministra:
– On mi kaže „Ajde da idemo u Budimpeštu na kafu, pije mi se tamo kafa“, a ja mu kažem, ne mogu imam obaveze. On me onda drži kod njega u kancelariji, dok on čita nešto ili priča o vremenu, a mene čekaju ljudi na bitnim sastancima. Stalno mi je govorio kako me je on napravio, da sve njemu dugujem, okretao me protiv oca i brata – poručila je Dijana Hrkalović.

Hrkalovićeva je navela kako je Stefanović govorio za nju da je Dijana poludela i da je zato ON prisluškivala Vučića i postavila pitanje „Hajde čoveče reci ko je prisluškivao Vučića, ti ili ja?!“

– Jedva čekam pred sudom da se suočim sa Stefanovićem. Volela bih da se neke stvari reše sudski, a ne medijski. Ovi mediji koji prenose ovo što Stefanović govori kao da su plaćeni od njega.- rekla je Hrkalovićeva.

Dijana je na kraju dodala se nada da će uskoro da se sve reši i da će naći neki posao da reši svoja egzistencijalna pitanja.

 

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*