Đorđe David vršio nuždu u javnosti! „Zanimljivo je ko ocenjuje današnju decu i kandidate, ponašanje mladih ocenjuju oni koji ni sami nisu umeli da se ponašaju“!

Đorđe David sada se nalazi u žiriju takmičenja „Zvezde Granda“ gde kod kandidata ocenjuje pevanje, ponašanje, scenski nastup. Mnogima je baš on i mentor, učitelj, a nekada je i sam imao vrlo problematično vladanje kao učenik Zemunske gimnazije.

Đorođe David-Foto:Printscreen / Instagram djordje_david

Prema rečima izvora roker u mladosti nije imao primerno ponašanje zbog čega su ga profesori redovno kažnjavali. Jedan od najupečatljivijih ispada koje je Đorđe imao bilo je vršenje nužde u ćošku sale za fizičko. Pošto ga profesor nije pustio u toalet, pevač je odlučio da to obavi pred svim prisutnim učenicima.

– Zanimljivo je ko ocenjuje današnju decu i kandidate, ponašanje mladih ocenjuju oni koji ni sami nisu umeli da se ponašaju, oni koji su odbijali autoritet – započeo je sagovornik za beogradski medij.

– Kada je bio prva ili druga godina srednje škole, Đorđe je upao u loše društvo, promenio ponašanje i svakodnevno pravio probleme zaposlenima u Zemunskoj gimnaziji. Jednom prilikom na času fizičkog, Đorđe je tražio da ide do toaleta, ali ga profesor nije pustio. Nakon nekog vremena pred celim razredom, ali i nastavnikom, Đorđe je skinuo donji veš i urinirao po sali. Deca su ostala u šoku, neka su se smejala – nastavlja priču dobro obavešteni izvor, pa dodaje:

– Nije izbačen iz škole, iako je navodno većina profesora bila za to. To se sve dešavalo u periodu kada mu je umro otac, pa je bilo onih nastavnika koji su ga na neki način razumeli i gledali da mu pomognu da se izvuče iz svih problema u kojima je tada bio.

Đorđe David-Foto:Printscreen / Instagram djordje_david

Đorđe David je pozvan kako bi prokomentarisao dešavanja iz njegovih školskih dana, on je potvrdio priču, ali i dodao da se ne kaje ni za šta što je uradio u životu.

– Jel ste našli tu informaciju, super neka ste?! Nemam šta da ti komentarišem gluposti koje su se dogodile kada sam bio u srednjoj školi. Mislim, stvarno ne razumem, zašto o tome pričamo? Nemam šta da ti prokomentarišem, to su ludosti iz mladosti. Nije mi žao zbog ukora koji sam dobio, ničega što sam uradio u svom životu mi nije žao, baš ničega. Što se tiče fizičkog, taj čovek je bio polu lud, nema čega da mi bude žao – rekao je Đorđe David.

Roker je više puta pričao o svom problematičnom pubertetskom dobu, on je uvek isticao da se kaje za svoje postupke iz mladosti i vodio se time da je tada bio zavisnik. Međutim, on sada priča drugu priču, otvoreno priznaje da se ne kaje ni zbog čega što je uradio u mladosti.

Izvor: Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*