EKSKLUZIVNO: Vampririca Olja progovorila o SKANDALU oko odlaska u zatvor zbog pronevere 17 MILIONA …

Popularna umetnica i rijaliti zvezda, pre dva dana izašla je iz rijalitija zato što joj preti odlazak u zatvor.

 


Olju Einfalt Mihovilović šira javnost je upooznala pre nekoliko nedelja kada je postala jedna od takmičarki trenutno najpopularnijeg rijaliti šoua u regionu.

Vampirica kako sebe Olja predstavlja je neobična žena iz sedamnestog veka, koja je u susednoj Hrvatskoj poznata po svojim performansima, i neobičnim modnim kreacijama.

U šou je ušla po sopstvenom priznanju jer smatra da je kvalitetan personaliti za šou, te da ispomoviše svoje performanse i sopstvene keacije,  kroz jedno neobično iskustvo.

Olja je pre nekoliko godina u svojoj domovini  bila vlasnica popularnog brenda odeće i nakita koji je sama pravila „Skandal“, nakon ćega je njena firma navodno proneverila skoro 2.4 miliona  evra. (17.500.00 kuna).

Tokom boravka u rijakitiju dizajnerka i performerka iz Splita morala se pojaviti na sudu, kako bi dokazala da je u skučaju „pronevera“ nevina, ali kako se to nije dogodilo sud u glavnom gradu Dalmacije je naložio da se hitno pronađe Olja Enfalt Mihovilović kako ne bi republika Hrvatska raspisala interpolovu poternicu za njeno hitno privođenje.

Olja je po izlasku iz izolacije EKSKLUZIVNO za portal „HYPETV.RS“ ispričala zbog čega joj preti zatvor, ali i dodala da je celi ovaj slučak koštao života njenog supruga s kojim je vodila biznis.

 

POGLEDAJTE JEDINU IZJAVU SPLITSKE VAMPIRICE O SLUČAJU „PRONEVERA“:

AUTOR: HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*