Glumica Mirjana Karanović se bori za život na kovid odeljenju!

GLUMICA Mirjana Karanović (65) u bolnici je zbog teških simptoma korona virusa.

Glumica je nedavno saznala da je pozitivna na kovid, a kako joj je klinička slika bila izuzetno loša, lekari KBC „Bežanijska kosa“ odlučili su da je hospitalizuju. Izvor blizak glumici otkriva da je ona u lošem stanju, i da zbog malaksalosti i pada imuniteta svakodnevno prima infuzije.

– Mira nekoliko dana nije bila dobro, imala je visoku temperaturu i teško je disala, osećala bol u grudima. Antigenski i PCR test pokazali su da je zaražena korona virusom – rekao je izvor i otkrio da je glumica imala izuzetno lošu kliničku sliku.

Snimak pluća i nalazi iz krvi bili su loši. Mira otežano diše, mnogo se zamara, zbog čega su lekari procenili da je veliki rizik da je puste na kućno lečenje. Zbog toga su je zadržali na bolničkom lečenju da bi pratili njeno stanje. Vrhunski stručnjaci brinu o njenom zdravlju i trude se da sve prođe što pre – rekao je izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

– Lekari su Miri prepisali jake antibiotike, a zbog sveopšteg lošeg stanja organizma, uključili su joj i infuzije. U lečenje joj je takođe dodata i vitaminska terapija da bi joj što pre ojačao imunitet, koji je trenutno izuzetno slab. Mira je ranije imala ozbiljne zdravstvene probleme kada je saznala da joj štitna žlezda ne radi kako treba i nakon te dijagnoze, ona je drastično promenila stil života. Lekari su zbog toga posebno obazrivi prilikom odabira terapije da lekovi ne bi uticali na njenu bolest. Čine sve da se nakon kovida vrati starom načinu života i svakodnevnim navikama bez većih posledica – objasnio je izvor.

Novinari su ovim povodom pozvali i glumicu.

– Ne mogu trenutno da pričam – rekla je ona kratko promuklim glasom.

Mirjana je u jednom trenutku na svom Instagram profilu sa pratiocima podelila fotografije iz bolničkog kreveta.

– Stigla korona i do mene. Dobro sam – napisala je ona, ali se očigledno brzo pokajala pa je uklonila i fotografije i objave.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*