HOROSKOP ZA 18. SEPTEMBAR: Lav flertuje na poslu, Devica je nervozna, Ovan treba da se bavi sportom!

Ovan

Dobro se osećate i trebalo bi da se danas bavite sportom. Skloni ste flertu zbog dobrih aspekata. Ne budite ljubomorni, ako ste zauzeti.

Foto:Printscreen

Bik

Budite realni. Ne preterujte sa radom ako nemate dovoljno energije. Bolje je da šta god radite uradite temeljno nego površno.

Blizanci

Odlično se osećate. Ne morate baš svima da pomažete previše. Odradite samo svoj deo posla. Posvetite se prijateljima.

Rak

Društveni ste. Nemojte da se mnogo opterećujete poslom. Ne ide vam baš sve od ruke. Lako donosite odluke za nove saradnje koje mogu da budu odlične za vas.

Lav

Posvetite se poslu u prvoj polovini dana. Moguć je flert na poslu, ako ste slobodni. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom.

Devica

Osećate se nervozno jer ne znate kako da se bolje organizujete. Potrudite se da odredite šta je bitno, a šta možete da ostavite za drugi dan. Budite oprezni šta kome pričate.

Vaga

Danas ste veoma strastveni. Odličan je dan za ljubav i flert. Vreme je da posvetite više vremena voljenoj osobi.

Škorpija

Komunikativni ste. Imate višak energije i veoma ste vredni. Zadovoljni ste kako se odvija situacija na poslu.

Strelac

Sjajno se osećate. Želite da završite sve što ste započeli do sad. Drugi ljudi mogu da vam budu od pomoći.

Jarac

Preosetljivi ste. Nije vam lako da odradite sve obaveze koje su bitne. Ipak, imaćete podršku od strane voljene osobe i bliskih ljudi, pa ćete tako lakše da se motivišete.

Vodolija

Zadovoljni ste kako se sve odvija na poslu. Ako sarađujete sa muškim osobama sve može da vam ide lakše. Budite otvoreni za novine u poslu, bitno je samo da ne stagnirate.

Ribe

Nemojte da se preforsirate i da radite previše ako vam nije do posla. Završite sve što ste započeli. Ne dozvolite da vas neka ženska osoba sa kojom sarađujete iznervira.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*