HOROSKOP ZA 22. SEPTEMBAR: Ovna očekuje nova poslovna ponuda, Bik će imati ljubavnih problema, a Lav treba da povede računa u saobraćaju!

OVAN

POSAO: Neočekivana ponuda za nov posao dolazi do vas i potrebno vam je vreme kako biste shvatili šta tačno želite. Moguće je da niste spremni na drastične promene.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav. Pred vama su nove pozitivne okolnosti na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj jetri i bubrezima. Moguće je da ćete biti skloni nekim poteškoćama na polju zdravlja, pa bi najbolje bilo da se posavetujete sa lekarom.

Foto:Printscreen

BIK

POSAO: Nemojte da očekujete da ćete uspeti da ostvarite previše važnih promena tokom današnjeg dana. Pred vama jee period u kojem biste mogli da imate neke kočnice.

LJUBAV: Ljubomora vam stvara veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Moguće je da u vama postoji dosta nepoverenja i da vam nije lako da se sa tim izborite.

ZDRAVLJE: Uznemireni ste i pod stresom. Možete da očekujete period u kojem ćete biti skloni tome da vam se na polju zdravlja javljaju problemi zbog uznemirenosti i nervoze.

BLIZANCI

POSAO: Prilično ste pasivni i niste posvećeni poslu. Tokom današnjeg dana vam prija da odmarate i da se malo distancirate od obaveza koje su počele da vas guše.

LJUBAV: Partner očekuje pokretanje ozbiljnog razgovora na temu vaše veze ali vi nemate sada energije za to. Moguće je da niste spremni da obećavate nešto više za budućnost.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni poteškoćama na polju zdravlja. Moguće su upale, infekcije i slični problemi.

RAK

POSAO: Važno vam je da razjasnite situaciju u kojoj se nalazite kako ne biste kasnije imali neke probleme zbog nesporazuma na poslu. Očekuje vas nepovoljno stanje na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba deluje kao da je preterano zahtevna što se vama ni malo ne dopada. Tražite malo fleksibilnosti od nje a ona kao da nije spremna da popusti ni malo.

ZDRAVLJE: Osetljiv vrat i ramena su naglašeni kod vas u ovom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni zdravstvenim problemima sa leđima, posavetujte se sa lekarom.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete danas rešiti neke probleme koji su vam u prethodnih nekoliko dana zadavali glavobolje. Očekuje vas period u kojem ćete uspeeti da poboljšate poslovno stanje.

LJUBAV: Trebaće vam više vremena da biste rešili situaciju sa voljenom osobom koja vam pokazuje da se polako hladi od vas. Nije vam lako da vaš odnos stabilizujete.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati probleme sa koncentracijom kao i da ćeete biti skloni manjim povredama.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ste prilično nervozni i da vam ne odgovara naporni poslovni tempo koji ste imali u prethodnom periodu. Pred vama je period koji donosi neke promene.

LJUBAV: Otvara vam se prilika za novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati dobre i iskrene namere prema vama. Nije vam ni malo lako da na ovom polju otvoreno pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa prehladom su naglašeni kod vas tokom ovog perioda. Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da povećate unos vitamina, tečnostii da više odmarate.

VAGA

POSAO: Oslobađate se većeg dela obaveza i konačno možete malo da predahnete. Uspeli ste da rešite veći deo poslovnog problema koji vas je mučio u prethodnom periodu.

LJUBAV: Povoljan je dan za početak veze na daljinu. Sa voljenom osobom ste izgradili odnos pun poverenja i zadovoljni ste zbog toga. Očekuje vas povoljan period za vezu.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete veće probleme sa zdravljem. Potrudite se da nađete vremena za rekreaciju i bavljenje sportskim aktivnostima.

ŠKORPIJA

POSAO: Žurite da što pre završite sve poslovne obaveze. Moguće je da ste sami nabili bespotreban pritisak na ovom polju. Imaćete mogućnost da ostvarite uspeh.

LJUBAV: Očekuje vas veoma dobar odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljna faza za promene. Moguć je da ćete uskoro imati neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude osetljiv. Mogući su problemi vezani za pluća, ali i za grudi, kao i za srčani sistem.

STRELAC

POSAO: Moguće je da se novi problemi pojavljuju iako ih niste očekivali. Nadali ste se da ste konačno završili sa komplikacijama na ovom polju ali taj dan još nije došao.

LJUBAV: Ukoliko ste u nekom partnerskom odnosu moguće je da ćete imati probleme sa voljenom osobom. Očekuje vas period u kojem ćete veoma lako ulaziti u konflikte.

ZDRAVLJE: Skloni ste povišenom pritisku. Moguće je da zbog stresa koji vas okružuje vaše zdravlje na neki način ispašta. Očekuje vas nepovoljan period na ovom planu.

JARAC

POSAO: Pred vama je dan u kojem dolazi do novih poslovnih komplikacija, moguće je da će vam biti potrebna pomoć nadređenih. Imaćete mogućnosst da donesete neke odluke.

LJUBAV: Još uvek vam se ne pojavljuje nova prilika za ljubavnu vezu a usamljenost polako počinje da vas guši. Moguće je da čeznete za novom vezom i novim emotivnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Problemi su mogući zbog nervoze. Pred vama je period u kojm će i emotivno nezadovoljstvo imati veliki uticaj na vaše polje zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Možete da se nadate rešavanju svih nestabilnosti i problema na polju posla. Konačno vam se ovo polje pozitivno pokreće. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Možete da očekujete pokretanje nove ljubavne veze, a pogotovo vam prija Strelac. Generalno imate dobro slaganje sa pripadnicima vatrenih znakova zodijaka.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete pozitivan dan u kojem će vas pratiti dobro raspoloženje. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na svim poljima.

RIBE

POSAO: Pred vama je prilika da ostvarite bolju zaradu, možete da se nadate šansi za poboljšanje poslovne situacije takođe. Možete da očekujete da će sreća biti na vašoj strani.

LJUBAV: Nova ljubavna veza je u vama probudila pozitivne vibracije kojih se držite. Uživate u lepim trenucima sa partnerom. Možete da očekujete da ćete imati veoma lep dan.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost kao i bavljenje sportom. Potrudite se da budete aktivni i da poradite na boljoj kondiciji u narednom periodu. Zadovoljni ste sobom.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*