IVANA SELAKOV NEMA KORONU A OTKAZALA NASTUP?

Pevačica Ivana Selakov ne prestaje poslednjih dana da niže skandale.

Nakon što je njen novi duet sa Acom Lukasom povučen sa „Jutjuba“ zbog neizmirenih prava na pesmu „Svatovi“ prema Aci Lukasu od strane njenog menadžemnt tima, Ivana je  većeras otkazala nastup u Novom Sadu koji je trebao da se održi u jednom popularnom klubu u srpskoj Atini. 

Dnevni list „Alo“ je pre par dana pisao o tome kako pevačica uprkos tome  što je  zaražena virusom „Korona“, nesmetano nastupa, posle čega je Ivana demantovala da ima „COVID19“ infekciju,  avečeras je njen nastup u Novosadskom   klubu otkazan.

Instagram.com/splavcristal PrintScreen

Podsetimo, pevačica i njen nevenčani suprug Predrag Mirković navodno zaraženi koronavirusom, a da uprkos tome Selakov nastupa pred masom ljudi.

Kako nam je ispričao izvor blizak paru, Ivana je koronu dobila od svog supruga, ali umesto da se leči, pevačica je nedavno pevala na jednom beogradskom splavu, a uskoro je očekuje još jedan nastup.

Taj još jedan nastup trebao je biti večeras ali do svega toga nije došlo kako je objavljeno na instagramu „zbog tehničkih“ problema na splavu gde je Selakova trebala nastupiti.

Sad nam samo ostaje da izbrojimo dane do sledećeg nastupa i tako prostom računicom dođemo do toga, da li je pevačica odležala „koronu“ ili ne!

Kako izvor dalje navodi, pevačica i njen suprug nisu želeli otkazivati nastupe bez obzira na virus, na koji nisu čak želeli ni da se testiraju  jer bi to jako pogodilo njihov kućni budžet.

Peđa je osetio prve simptome koorne, posle toga je Ivana dobila virus od njega, ali nisu ništa preduzeli već su nastavili sa aktivnostima vezanim za njenu karijeru zbog novca koji nisu želeli izgubiti– završava izvor.

 

IZVOR: HYPETV.RS/ALO.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*