Jelena Kostov otkrila da li joj je neko nudio pomoć u karijeri za se*sualne usluge kao i o estradnoj mafiji!

Jelena Kostov bila je članica žirija na Izboru za Miss Alo! koji je „Alo! Medija sistem“ organizovao po prvi put. Tu priliku smo iskoristili i da popričamo s njom o karijeri, porodici, ali i o tome da li je u mladosti i sama bila deo nekog projekta u kojem se ocenjivala lepota.

Jelena Kostov-Foto:Printscreen Instagram

 Ne. Ja sam se opredelila za to da budem pevačica, pa mi onda nije bilo potrebno da se prijavljujem na izbore za mis. Moram da kažem da su devojke koje se prijavljuju veoma hrabre jer nije svejedno skinuti se u kupaći kostim i šetati pred svima, biti izložen pogledima i sudu mnogih.

Oblačiš se svedeno. Da li ti muž možda brani da se nosiš provokativnije?

– Kada je meni muž nešto branio? Ja sam ovu vašu manifestaciju shvatila veoma ozbiljno, pa sam se u skladu s tim i obukla.

Jelena Kostov-Foto: Printscreen / Aleksandar Nalbantjan

Da li ti se nekada desilo da se na sceni sapleteš, padneš…?

– Nije, ali se uvek plašim da bi mi se tako nešto moglo desiti. Pogotovo me taj strah obuzme kada su veliki koncerti i trgovi u pitanju. Štikle su uvek vrtoglavo visoke, a trema može dosta da oteža hod.  

Kada si u životu bila najhrabrija?

– Mnogo puta sam bila hrabra, ali ja sam takva žena. I za samo učestvovanje u „Zvezdama Granda“ trebalo je hrabrosti. Borila sam se sama, bez ičije pomoći. Poznato je da sam došla iz malog mesta u veliki grad, gde nije sve baš bilo čarobno i bajno, ali izborila sam se i zauzela svoje mesto pod estradnim nebom.

Da li si na početku bila uplašena?

– Kako da ne! Došla sam iz Dimitrovgrada, gde ima par hiljada stanovnika, u grad od nekoliko miliona gde te bukvalno jedu sa svih strana, a nemaš ničiju zaštitu. Imaš samo podršku najvoljenijih, koji su sa mnom bili samo vikendima.

Koliko ti se život promenio posle takmičenja?

– Promenio se za 180 stepeni nakon prve večeri i posle toga više ništa nije bilo isto. Od tog trenutka sam bila pod budnim okom javnosti i moj život je dobio drugi smisao. Dešavalo se i da poželim da se vratim nazad u svoj mir, ali sam morala da se pomirim s činjenicom da je to nemoguće.

Kažu da je estrada mala bara puna krokodila. Da li ti je neko u karijeri podmetao nogu?

– Jeste, estrada je baš takva, ali ne mogu da kažem da sam ja imala takvih iskustava. Niko nije imao potrebu da me uništi, ali sam se isto tako nebrojeno puta razočarala u ljude, saradnike… Drugačije sam vaspitana, u mom kraju se drugačije odrastalo. Učili su me kako treba da se ponašam sa ljudima, a na estradi važe druga pravila. Moraš da budeš drzak, da imaš dugačak jezik, a ja se u tim momentima povlačim i ne umem da budem takva. To me je koštalo.

Da li je istina da pevačicama razni uticajni ljudi nude pomoć u karijeri za seksualne usluge?

– Ne znam, možda su nekima nudili takve stvari, meni stvarno nisu, tako da ne mogu da ti kažem da li je to istina ili nije.

A što se tiče takozvane estradne mafije, da li su pokušali da te uvuku u svoj tim da bi radila za njih?

– Ne! Niko sa mnom nije kontaktirao. Pored „Grand produkcije“ niko nije mogao da nam priđe ili da nam naudi.

Šta misliš o estradnoj mafiji?

– Ne znam kako to funkcioniše, ali smatram da sve zavisi od pevača. Ne može tebe niko da uvuče u nešto ako ti to sam ne želiš.

Izvpr: Alo / hypetv.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*