GLAS SRBIJE

NACIONALNI MAGAZIN

Jovana Joksimović progovorila o privatnom životu! Neprijatno joj je kad čuje ovo pitanje!

Jovana Joksimović godinama uživa u skladnom braku sa Željkom Joksimovićem, a sada je otkrila kako uspeva da napravi balans između privatnog i poslovnog života.

Jovana Joksimović progovorila o privatnom životu!

Naime, lepa voditeljka svaki slobodan trenutak provodi sa naslednicima Kostom, Srnom i Anom, a kako zbog poslovnih obaveza i jutarnjeg programa ne može da ih probudi svakog dana, to nadoknadi tako što zajedno utonu u san.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Tokom leta sam imala dovoljno vremena, svi smo bili zajedno, uživali u tome, svakog dana, i taj osećaj me još drži. Osim toga, ako nešto volite, a ja volim da budem sa svojom decom, vremena se uvek nađe. Ako ne mogu ujutru, mogu popodne, uveče. I zaspati zajedno je svojevrsna svečanost, tako da je, generalno, sve to u redu – kaže Jovana i otkriva da li je njenim i Željkovim naslednicima otežavajuća okolnost to što su im roditelji poznati:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Malo mi je neprijatno kada čujem takvo pitanje, pošto vrlo dobro znam koliko na ovom svetu ima dece i bez roditelja, ili koja rastu u bedi, pa ih niko ne pita da li im je to otežavajuća okolnost. I stvarno bi, po meni, bilo razmaženo, neprimereno, i nepristojno, da se ja sada žalim na tu vrstu uslova u kojoj moja deca žive. Ona će sutra da budu svoja, poznata ili ne, svakako će imati niz situacija koje će da budu na ovaj ili onaj način teške, i ja mislim da je to normalno, i da nas dvoje samo treba na to da ih pripremimo – rekla je voditeljka i priznala da li između nje i Željka postoji određena doza romantike:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Ako je ovolika količina posla romantika, onda sigurno postoji. Šalim se, naravno, jesmo pod velikim pritiskom, i zbog kovida, i novih poslova, i filma koji je on producirao, ali, opet, to jeste bio naš izbor, znali smo šta nas čeka, i, na neki način, sve to nas je učinilo još bližim, povezanijim. I tu već ima romantike, mogu slobodno da vam kažem – zaključila je ona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »