Kaća Grujić pokazala trudnički stomak, pa uputila važan apel!

Pevačica se rado odaziva humanitarnim akcijama.

Pevačica Katarina Grujić, koja čeka ćerku sa novopečenim suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, u uskoj haljini pokazala je trudnički stomak, a uz to je ostavila važnu poruku.

Naime, ona je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je ispozirala i pohvalila svog prijatelja za humano delo koje je učinio.

– Danas je moj dragi prijatelj Bojan Vukadinov sav hononar od današnje zarade odlučio da uplati na racun za Vanjino lečenje i pomogne da se približimo cifri koja je potrebna za izlečenje!

– Kao buduća majka i veliki humanista ponovo sam se odazvala ovoj vrsti akcije, zato budi i ti human i posalji 1077 na 3030 – apelovala je Kaća.

 

Podsetimo, krajem avgusta pevačica Katarina Grujić izgovorila je sudbnosno „da“ svom izabraniku, fudbaleru Marku Gobeljiću, a svečanu ceremoniju, daleko od očiju medija organizovali su na bajkovitom imanju u Čeneju. Pevačicine trudnoće, tog 30. avgusta 2021, potrudili su se da prvenstveno ugode sebi i da svom malom krugu zvanica priušte provod za pamćenje.

 

Po želji mladenaca, salaš nadomak Novog Sada bio je ukrašen belo- zlatnim detaljima, a specijalno dekorisan vrt odavao je utisak prave bajke.

– Trenutak kada me je otac dopratio romantičnih rajskih vrata ispred kojih su me čekali matičar i Marko ne može da se meri ni sa čim što sam do sada proživela. Toliko je sve bilo dirljivo da su mi suze radosnice nekontrolisano tekle, što nema veze s tim što sam u šestom mesecu trudnoće (smeh). Zaista je sve do poslednjeg detalja bilo savršeno – ispričala je pevačica nedavno za Story.

 

 

 

IZVOR: TELEGRAF.RS/HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*