Kraljice transformacija kada su frizure u pitanju!

SENIDAH

Senida Hajerpašić Senidah-Foto:Printscreen Instagram

Za nju kažu da frizure menja kao čarape.
Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah, često šokira svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, postavljajući fotografije na kojima ne liči na sebe.
Pevačica je najpre bila riđa, pa je svoju kosu ofarbala u crno, krajeve kose je uvila, dok joj šiške idu u stranu preko čela.
Senidah je uvek iznenadi sve svojom transformacijom, a s obzirom na to da često eksperimentiše izgledom fanovi je zovu „kraljica transformacija.
„Savršena si“, „Prelepa si“, „Kakva žena sve joj lepo stoji“, „Jedva sam te prepoznao“, „Kraljica transformacije“, „Ovo ti najbolje stoji“, neki su od komentara njenih fanova.

ANJA MIT

Mlada glumica Anja Mit osvojila je publiku šarmom i neposrednošću, ali i stalnim transformacijama.
Simpatičnu Anju upoznali smo kao plavušu, da bi platinastu boju zamenila nijansom boje meda. Potom je iznenada postala crnka,da bi se u jednom trenutku ofarbala u smedju boju,a na kraju još jednom vratila u plavo.
Najveću promenu u karijeri je napravila kada je ošišala svoju dugu kosu na kratko. Ona nije pristalica perika i voli da menja svoj izgled zbog posla,tako da joj ovaj postupak nije teško pao.
Da joj svaka frizura odlično stoji, i da se ne zna da li je lepša kao plavuša crnka ili brineta, samo su neki od komentara.
– Kažu da žene menjaju boju kose kada su nezadovoljne. Ja sam, izgleda, nezadovoljna već 28 godina – rekla je jednom prilikom Anja Mit uz smeh.

Anja Mit-Foto:Printscreen Instagram

RIANA

I za kraj sa ovdašnje javne scene selimo se na svetsku.
Da li se neko seća koja je prirodna boja kose drage nam Riri – crvena, braon, plava ili…? Pevačica koja je inspiracija mnogima ,naročito kada su u pitanju šminka i frizura,jeste definitivno Riana
Frizure koje često menja,postale su njen pečat, tako da svaka od njih opisuje odredjeni deo njene karijere.
Počela je kao dugokosa brineta, a potom su usledile neke stvarno izvrsne frizure koje i te kako privlače pažnju.
Od prvog dana prihvaćena je kao neverovatno talentovana i specifična,kako zbog raskošnog glasa,tako i zavodljivog stasa.Vrlo brzo dobila je titulu “Modna ikona stila”
Bilo da je zanosna brineta, vatrena crnka, nežna plavuša ili ekscentrična crvenokosa, sva pažnja je usmerena ka njoj!

HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*