Lukas izneo svoj stav o Ivani Selakov: „Nije mi ni za K*RAC potrebna u životu“!

Vest koja je kao bomba odjeknula u medijima je prekid saradnje između dugogodišnjih prijatelja Ace Lukasa i Ivane Selakov i povlačenjem spota za njihov poslednji duet „Svatovi“ s Jutjuba.

Aca Lukas-Foto:hypetv.rs

Najpre je pevačica optužila kolegu da ju je materijalno i moralno prevario, dok je njegov producent Saša Mirković rekao da im je Ivana ostala dužna čak 21.000 evra. Aca je u prvi mah ćutao, ali se sada ekskluzivno oglasio za Kurir.

– Bio sam šokiran kad sam sve saznao. Toliko uspešnih stvari smo napravili do sada. Nisam hteo da komentarišem, a inače sve što smo se dogovarali o ovom duetu je bilo da ga otpevamo zajedno. To je moja stara pesma, sa mog prvog albuma. Došli su ona i njen suprug, veliki menadžer i producent Peđa, takozvani muž od pevačice, koji je zvanično njen nosač kofera, i rekli su da će oni i njihovi ljudi uraditi aranžman za tu pesmu. S njima se nisam dogovarao ništa više. Tako je bilo i s prošlim duetima. Ja sam joj bio od pomoći kao velika zvezda, ona je bila samo moj prateći vokal. To je sve funkcionisalo. Sad priča da je ona sve finansirala, a da me je pitala da i ja u tome učestvujem, ja bih to odbio, jer meni ni za ku*ac u životu nije potrebna Ivana Selakov. Tako da je to do sada funkcionisalo na obostranu korist.

Ivana je na svom Instagramu napisala da si je prevario moralno i materijalno.

– Ne znam ja ko je nju prevario, ja sam samo došao i otpevao pesmu i apsolutno ništa s njima nisam dogovarao. Imam producenta i menadžera koji je s njima pričao. Niko nju nije prevario. Izgleda da su se pobunili što je pesma stavljena i na moj Jutjub kanal. Verovatno su hteli da bez ikakvog ulaganja imaju duet sa Acom Lukasom, jer oni od te tri pesme koje je snimila sa mnom i od dva dueta s pokojnim Darkom Radovanovićem i Amarom Giletom žive, pošto ništa drugo i ne rade.

Aca Lukas-Foto:Printscreen Instagram

Da li si i ti imao pravo da duet staviš na svoj Jutjub kanal?

– Naravno da jesam, i koliko sam ja upućen u ceo slučaj, tu je i nastala cela frka. Njima je, dakle, glavni cilj bio da bez ikakvog ulaganja dođu do pesme sa Acom Lukasom, koja će imati 50 miliona pregleda i od koje će samo oni uzimati novac. Ja od tih naših pesama nisam uzeo ni jedan jedini dinar za sve ove godine, niti sam im to tražio. Prijateljski sam im učinio uslugu, jer kad povučeš paralelu između imena Ivane Selakov i Lukasa, jasno je ko kome tu čini uslugu.

I ranije se pisalo da imate problem zbog novca?

– Nikada nismo imali problem, niti sam ih ikad pitao nešto o tome. Sve su do sada stavljali na svoje kanale i sad im smeta kad sam četvrtu pesmu hteo da objavim i kod sebe. Oni su se dogovarali s Mirkovićem i verovatno su očekivali da će sve biti kao i do sada, što bi bilo bez veze. Ja interes da snimam duete sa Selakov nemam, jer mi to ništa u životu ne znači. Ja da joj plaćam spot? Ja sam joj život dao, od mene hleb jede. To što su naši stari dueti postali veliki hitovi, verovatno bi bili i da sam ih sam snimio.

Ivana Selakov i Aca Lukas-Foto:Printscreen Instagram

Da li si se čuo s njom povodom ovog skandala?

– Nisam. Meni su slali tu njenu objavu. Zvali su me iz svih medija, ali sam rekao da nemam komentar, jer nisam znao o čemu se radi. Samo sam video da je počela da me pljuje krajnje neljudski. Ne znam šta da kažem, i to posle svega što sam uradio za nju i njenu karijeru. Ne bi postojala da nije bilo mene.

Tvoj producent Mirković je izjavio da ona nije platila duet.

– To su novi momenti, to su se Mirković i njen suprug dogovarali, ja u to nisam ulazio niti me to zanima. Nešto se desilo između njih, nešto je zaškripalo. Nemam veze s tim.

Kada je odlučila da otpeva tvoju pesmu „Svatovi“, da li je Ivana prvo pozvala tebe ili tvog producenta?

– Mene, i ja sam odmah pristao. Rekao sam joj da se čuju s producentom i da se dogovore o svim detaljima.

Šta će sad biti s tom pesmom?

– Njen muž kaže da će mi zabraniti da pevam moju pesmu. Ja čitam to po portalima i ne verujem. Najtragičnije od svega je što ja tu pesmu nisam dugo ni pevao na nastupima, ali on da mi zabrani da pevam, van pameti. Sad ću namerno da je pevam ponovo.

Da li si se razočarao u Ivanu?

– Od nje ovo nisam očekivao. Kad neko tog ranga kao Ivana pozove mene da otpevamo duet, njoj treba da bude plezir da ja dođem. Tako to ide.

Da li su ti druge kolege nudile pare za duet?

– Jesu, ali sam odbijao. Mnogima sam i ja tražio pare, to je normalno u šou-biznisu. Konkretno, ona je za džabe živela od Ace Lukasa i treba da je bude sramota. Nek pogleda svoje prihode i gde bi bila da nije bilo mene. Ko koga tu zaj*bava?! Ispala je smešna, kakve, bre, ona fanove ima?! Ja samo u Požarevcu imam fanova koliko ona u celoj Srbiji.

Severina-Foto:Printscreen Instagram

Sad snimaš pesmu sa Severinom.

– Koliko sam bio fin prema Ivani, pokazuje da sam prihvatio da snimim s njom duet, iako je sve sa Severinom odavno dogovoreno. Ali sam mislio da to ništa neće da smeta. Sad u subotu ga snimamo u Beogradu. Pesma je brza, sjajna, čuće se.

Odmah će početi da te povezuju s njom.

– Dugo je poznajem, sjajna je pevačica, ali to je to. Privatno nema tu ničega, onda ispada da sam imao nešto i s muškarcima s kojima sam snimao duete.

Saša Mirković

Ivani Selakov smo skinuli sve duete s Jutjuba

– Pošto godinama koristi ime, lik i delo Ace Lukasa, kao i njegovu popularnost za duete, a mi smo sve to tolerisali, sad smo rešili da aktiviramo svoja prava i skinuli smo s njenog kanala sve duete koje je imala s Lukasom. Želimo joj puno sreće u daljem radu i nije predmet našeg interesovanja – kaže Saša Mirković, Lukasov producent.

Saša Mirković i Aca Lukas-Foto:Printscreen Instagram

Izvor: Kurir / hypetv.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*