ACA LUKAS ODUŠEVIO NOVOSAĐANE!

Aca Lukas imao je večeras još jedan u nizu uspeših nastupa.

Miljenik Balkana gde god da nastupi, taj se događaj s nestrpljenjem iščekuje i nakon toga se prepričava nedeljama.

Foto; HypeTV

Aca je večeras priredio veče za pamćenje svojim fanovima iz Novog Sada, a klub „Kristal“ je bio mali da primi sve one koji su došli da uživaju uz dobro poznatu Lukasovu muziku.

Portal „Hypetv.rs“ je i ovaj put prvi eksluzivno zavirio da oseti atmosferu na Lukasovom nastupu u Novom Sadu, što je već postalo tradicija s obzirom da pratimo Acu u stopu od početka njegove ovogodišnje turneje.

Lukas i njegov dobro poznati „Folk Housr“ bend još jednom su dokazali zašto su balkanski majsrori  dobre zabave broj jedan, uz koje publika peva sve od prve do zadnje pesme čim kroći u klub,

Foto: HYPETV

Samo retki pevači koji se mogu prebrojati na prste  na našoj estradi.  mogu da se pohvale ovkavom serijom uspešnih nastupa koja traje skoro tri meseca u kontinuitetu, a Aca Lukas iz dana u dan postavlja nove rekorde i standarde kada je turneja neke velike Balkanske zvezde u pitanju.

Trenutno u ovom našem regionu ne postoji mesto gde Aca nije omiljeni pevač do čijeg nastupa se odbrojava sitno. Večeras su Novosađani položili ispit odanosti i dali svima do znanja ko je njihov omiljeni pevač ikada.

Ako je iko imao sumnju da je Aca Lukas trenutno najveća muzička zvezda na ovim prostorima, sad ima dovoljno dokaza gde je publika rekla svoje na nastupima- Aca je najveći svih vremena.

 

POGLEDAJTE VIDEO KAKO JE BILO NA LUKASOVOM NASTUPU U NOVOM SADU:

 

 

AUTOR: HYPETV.RS/M.P.

 

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*