Održana promocija „CD“ izdanja „ZVEZDE PEVAJU ČAROLIJU“!

Danas u radio Beogradu održana je promocija „CD“ izdanja „Zvezde pevaju čaroliju“

Foto: Goran Jovic RTS

KOMPLETAN „CD“ „ZVEZDE PEVAJU ČAROLIJU“ MOŽETE SLUŠATI NA HYPE TV KANALU:  

 

Goran Jovic RTS

Dečiji hor „Čarolija“ osnovali su najpoznatiji regionalni menadžer Saša MirkovićLeontina Vukomanović sa ciljem da pruže šansu mališanima zaljubljenim u muziku da se se igraju, druže, razvijaju i muzički usavršavaju uz najbolji tim muzičkih srućnjaka.

Na stvaranju ovog zanimljivog projekta za najmlađe pored Leontine dugo i naporno su radili „RTS“ i „HYPE“ produkcija na čijem zvaničnom „Jutjub“ kanalu „HYPE TV“  od danas  možete ćuti sve pesme sa CD-a, „Zvezde pevaju čaroliju“.

Leontina Vukomanović je na promociji za „Hype TV“ rekla kako je ideja za ovo izdanje potekla od prdoucenta i vlasnika „HYPE-a“ Saše Mirkovića i, njene malenkosti  s ciljem da se obeleži petnest uspešnih godina rada  najboljeg dećijeg hora u regionu.

Goran Jovic RTS

Dečiji muzički festival „Čarolija“ tokom petnaest godina svog postojanja iznedrio je brojne kompozicije za najmlađe, a one najlepše našle su se upravo na izdanju „Zvezde pevaju Čaroliju“ – ovoga puta u interpretaciji naših najpoznatijih pop i rok izvođača. Album broji devetnaest dečijih pesama koje izvode Jelena Tomašević, Goca Tržan, Leontina, Tijana Dapčević, Ivana Negativ, Ana Stanić, Sergej Ćetković, Sale Tropiko, Kiki Lesendrić i Darija Vračević. Zajedničko izdanje „Hype“ produkcije i PGP RTS-a oduševiće mališane svih uzrasta, zabaviti ih i pružiti osmišljen, kvalitetan i afirmativan muzički sadržaj, prilagođen njihovom psiho-fizičkom razvoju.

Goran Jovic RTS

AUTOR: HYPETV.RS

Foto: Goran Jović RTS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*