MILICA DABOVIĆ ISKRENO: ZARAĐUJEM 3.000 DINARA MESEČNO! STEFANOV OTAC KRADE I IMA NOVU ŽRTVU!

MILICA GODINAMA PREŽIVLJAVA AGONIJU!

 

Poznata košarkašica Milica Dabović svaki slobodan trenutak provodi sa sinom Stefanom i trudi se da njegovo odrastanje učini bezbrižnim i što je moguće manje stresnim.

Uprkos svemu što ju je proteklih godina snašlo, Milica se trudi da ostane optimistična, a poslednjih par dana provodi u pripremama za odlazak u Tiranu.

U novembru idem u Tiranu, potpisala sam na još jednu godinu i nadam se da je to poslednja godina, koja mi preteško pada jer treba opet da se odvajam od Stefana, a to mi je katastrofa. Nije mi dobro, ne želim da idem iz Beograda uopšte, da nastavljam tu agoniju. Želim da dete normalno ide u školu. Izgasili su mi stranicu prodaje, preko koje sam prodavala brend na kojem ja radim, pa je ta prodaja naravno tako i stala. Nemam nikakvih izvora prihoda, mom detetu je dečiji dodatak 3.000 dinara, i to je sve što ja zarađujem ako nešto ne prodam od brenda koji ja izrađujem. Večito neka borba, neki haos – kaže Milica i dodaje:

Nadam se da je ovo poslednji put da idem i da više neću razmišljati o odlasku. Nekad mi dođe da vrisnem, pa kažem: “Ajde tebi je tako zapalo, pa šta ćeš, idemo dalje”. Imam njega pa umrem od sreće. Kažem, ne daj Bože da ga sada nisam rodila, ne bih nikad.

Sportistkinja otkriva i da joj svako odvajanje od sina teško pada, pa da joj je plan da ga povede sa sobom.

 

IZVOR:  KURIR/HYPETV,RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*