Mirko Šijan uhvaćen na „kokainskoj žurci“! Goca Božinovska kategorična: „Testirala sam ga 50 puta“!

I dok su mnogi mislili da se Mirko Šijan (29) smirio pored Bojane Rodić, u javnosti je kao bomba odjeknula informacija da je sa sa Nikolom Buhom (28), bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, bio na „kokainskoj žurki“ u jednom apartmanu na Novom Beogradu.

Goca Božinovska-Foto:Printscreen

Prema saopštenju MUP, policija je 1. septembra upala na proslavu u apartman u kojem je bilo 29 osoba, a za neke su imali informaciju da trguju narkoticima. Kod petoro mladih pronađena je manja količina kokaina i „spida“, ali kod Šijana i Buhe nije nađeno ništa, pa su posle davanja izjava pušteni kući.

– To je laž! Kakve kokainske žurke, kakve gluposti? Moj sin nikad nije probao drogu, niti zna ukus toga. Pa ja sam toliko požrtvovana majka da sam ga godinama pratila. Testirala sam ga 50 puta na drogu i uvek je bio negativan! Grdne pare sam dala za to kada bi krenula neka priča o tome. Plaćala sam te testove, a drugi se smejali. Kada se ženio, bacila sam ih. Ceo život mi se kleo i govorio: „Mama, ja nikad nisam probao drogu, niti me to interesuje, mogu da popijem sa društvom.” I ako su nekog pohapsili, ne znam kakve to veze ima sa Mirkom. Borila sam se toliko godina i zato sam ostala sama, da se izborim da to moja deca ne probaju. Ja mislim da jedini strah ima od toga. Ja sam mu uterala strah u kosti od malih nogu – izjavila je pevačica Goca Božinovska.

Goca Božinovska-Foto:Printscreen Instagram

Poznata pevačica kaže da se njen sin možda slučajno našao u nekom društvu u kojem je možda neko nešto koristio.

– Kao što i ja pevam ceo život, pa sam sedela u društvu i sa doktorima i sa narkomanima, sa ovim i onim… On ne može ni da gleda da li će neko da koristi nešto, protivnik je droge – kategorična je Božinovska.

Izvor: hypetv.rs / Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*