MOJIH 5 MINUTA! Tara Katarina dizajnirala uniformisane majice za sve takmičare!

Najmladji kreator visoke mode na svetu, koja nosi misiju spasavanja prirode kroz modu, Tara Katarina dizajnirala je uniformisane majice za sve takmičare međunarodnog konkursa Mojih 5 minuta.

Tara Katarina dizajnirala uniformisane majice!

Naime, međunarodni konkurs Mojih 5 minuta podržava mlade talente i daje im priliku da svoje veštine, znanja i sposobnosti predstave na najbolji mogući način.  Tara Katarina dala je svoj doprinos takmičenju, a juče su izabrana prva tri mesta od strane komisije, dok je četvrto mesto izabrano od strane publike. Svi takmičari imali su čast da nose dizajnirane uniforme Tare Katarine koja je zbog svoje nove kolekcije „Butterlfy – Save the Beauty“ podržana od Srbije, Nemačke i Frankfurta kao i od strane prirodnjačkog muzeja.

Specijalan gost na jučerašnjem događaju bio je mali Lav (6) koji je primetio da leptirova u Beogradu nema što je znatno uticalo na tematiku projekta „Mojih 5 minuta“. Naime, naredna sezona međunarodnog projekta neće biti samo za uzrast od 13 do 18 godina kao što je to bio slučaj u prvoj sezoni već će i mlađi genijalci imati pravo da učestvuju. Svi oni koji žele da učestvuju moćiće da se prijave preko YT kanala „Mojih 5 minuta“.

Podsećamo, Hype produkcija je od samog početka podržavala mlade talente, a tim povodom Jovana Popović ugostila je Unu Popović, direktorku škole Arhimed i mladu dizajnerku Taru Katarinu sa kojima je razgovarala o ovom projektu.

Izvor: HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*