GLAS SRBIJE

NACIONALNI MAGAZIN

Najveći ljubitelji među poznatima je porodica Kardašijan!

Članovi porodice Kardašijan su najpoznatiji serijski konzumenti kućnih ljubimaca. Kroz njihovu vilu je do ovog momenta prošlo čak 18 životinja. Psi su imenovani po dizajnerima torbi.Pored pasa,u ovu brojku ubrajaju se i : paun,zec,ribice,bengalske mačke i najpoznatija od svih Mersi.

Kim Kardashian-Foto:Printscreen Instagram


I zaista, ko bi mogao odoleti pufnastoj beloj maci sa svetlim očima?
To nije pošlo za rukom ni jednoj od trenutno najpopularnijih žena na svetu, Kim Kardašijan, koja je svoje belo Persijsko mače po imenu Mersi dobila od sad vec bivšeg partnera Kanje Vesta ,kao poklon kojim je obeležio početak njihove romanse.

Kim Kardashian-Foto:Printscreen Instagram

Mače je bilo njen modni detalj koji je nosila i redovno fotografisala.
Stiicajem okolnosti, Kim je potom tu istu mačku izgubila, u pijanom stanju,a ubrzo dala na usvajanje Kloinom asistentu uz opravdanje da je alergična na dlaku.
Mesec dana kasnije Mersi je preminula od virusa sličnom raku, a Kim je zbog toga okrivila uzgajivačnicu koja je prodala Vestu pufnastog ljubimca.

MAJLI SAJRUS:
Među fanovima Majli Sajrus važi za odgovornu ljubiteljku životinja, iako je bila na meti dušebrižnika kada je pokazala kako svom prasetu Buba Su lakira nokte.
Kada su kojoti ubili njenog psa- Flojda, pevačica je prolazila kroz složene faze žalosti.
Napravila je ogroman hram posvećen psu, pevala na sceni sa velikim Flojdom na naduvavanje, istetovirala štene, organizovala mu jednogodišnji pomen i čak nazvala album „Majli Sajrus i njeni mrtvi ljubimci“.
Kada je osetila da Majli doživljava emotivni slom,mama je želela da pomogne ,pa joj je poklonila novo štene Muni.
Muni je potrajala svega deset dana u Majlinom carstvu životinja, nakon čega ju je pevačica poklonila drugarici opraštajući se emotivnom porukom : „Muni hvala ti na svoj ljubavi koju si mi pružila. Ali jednostavno je bilo prerano.”

BAJDENOVI:
Bajdenov pas Major ponovo grize i to samo nekoliko dana pošto se vratio sa dresure u Delaveru gde je odveden posle incidenta u Beloj kući.

Džo Bajden i Major-Foto:Printscreen

Pobedom Džoa Bajdena, porodični pas Major upisao se u istoriju kao prvi udomljeni pas koji živi u Beloj kući iz azila.
Kao prvi udomljeni pas u Beloj kući, Major je imao svoju ceremoniju prilikom koje je sakupljeno 200.000 dolara koji su donirani prihvatilištu za pse.

Džil Bajden, Major i Šambion-Foto:Printscreen

Da podsetimo, Bajdenovi psi odvedeni su 8.marta 2021. godine iz Bele kuće,jer su napali osoblje,a sada kada su vraćeni posle dresure,Major je ponovio grešku.
On je skakao, lajao i napadao osoblje i obezbeđenje ,a Bajden je na to odgovorio : „Liže ih i maše repom – to je sve što radi. Ali, shvatam da se neki ljudi, što je razumljivo, plaše pasa.“

DŽASTIN BIBER:
2019.godine “Agencija za zaštitu životinja Peta” javno je osudila postupak pevača Dzastna Bibera koji je dva mačeta platio neverovatnih 35 000 dolara . Predsednica PETE Ingrid Njukirk poručila je pevaču da bi udomljavanjem životinja poslao lepu poruku svojim obožavaocima koji bi se možda odlučili na istu stvar.
Dzastinu nije bila jasna poruka koja mu je upućena ,pa je pitao : “Šta nije u redu sa tim što ja želim određenu vrstu koje nema u azilima i na ulici? Obratite pažnju na silnu plastiku koja se nalazi u morima.”

HYPETV.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »