GLAS SRBIJE

NACIONALNI MAGAZIN

NAKON OTKRIVANJA MRAČNIH TAJNI! Željko Šašič nemoćan preti novinarima i za sve optužuje bivšu ženu, pevačevo skandalozno ponašanje se nastavlja

Ostaje nam da vidimo šta će se dalje dešavati u ovom odnosu.

Nakon što je bivša žena pevača Željka ŠašićaKatarina Lazić, izašla u javnost s pričom da joj folker otima automobil koji joj je ranije poklonio, sada je ogolila dušu, pa je u ispovesti otkrila da je htela da digne ruku na sebe zbog toga što joj je veza sa zvezdom bila poput pravog pakla i da se pevač samo folira i glumi žrtvu, a da je zapravo sve potpuno drugačije i da javnost o tome ne zna ništa.

INSTAGRAM.COM/PRINTSKRIN

Naime, u toku snimanja emisije Ekskluzivno, urednik Nikola Rumenić doživeo je neprijatnost prilikom poziva sa Željkom Šašićem koji je izjavio da će podneti tužbu protiv njega iz nepoznatih razloga budući da ovo sve novinar Pinka nije pokrenuo več isključivo sam pevač zbog svojih nepromišljenih postupaka.

Ostaje nam da vidimo šta će se dalje dešavati u ovom odnosu, ali imajući u vidu preku narav Željka Šašića epilog svađe i pretnji će se nastaviti na sudu.

iZVOR: ALO.RS/HYPETV.RS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »