Naše zvezde vole da eksperimenišu! One vole promene!

Na našoj javnoj sceni često imamo prilike da vidimo kako naše poznate ličnosti vole da eksperimentišu kada je fizički izgled u pitanju. Uglavno su to žene koje često vole promene, i rado ih dele sa svojom publikom. Iako se često komentariše kako devojka kada nije zadovoljna svojom emotivnom situacijom skrati ili promeni boju kose, ipak nijedna to još javno nije potvrdila, a i imamo primere kada uspešne devojke na svim poljima eksperimentišu sa svojim izgledom.

Anđela Ignjatović Breskvica-Foto:Printscreen Instagram

Breskvica je nakon raskida sa Vojažem odlučila da drastično promeni svoj izgled. Svoju dugu tamnu kosu ofarbala je u crveno, a ubrzo nakon toga uradila je i usne. Mišljenje njenih fanova bilo je podeljeno iako su neki bili oduševljeni njenom promenom, bilo je i onih koji ipak preferiraju njen prirodni izgled. Takođe, ona je nedavno svoju dugu kosu skratila na paž, a onda su se pojavili komentari da je ona pravi primer devojke koja posle raskida uradi totalnu promenu na svom izgledu. Kako se vama dopada njena nova frizura pišite nam u koemntarima.

Nikolija Jovanović nedavno je postala majka po drugi put i na sve donela još jednu ćerku. Pevačica je svoju trudnoću krila od očiju javnosti, ali malo pre porođaja podelila je svoju promenu kada je kosa u pitanju sa svojim pratiocima. Ona je prepoznatljiva po svojoj dugoj i tamnoj kosi, međutim ona je ipak odlučila da tokom ovog leta prosvetli kosu i ošiša je na paž, što je njenu publiku i te kako oduševilo te su ovu promenu javno i pohvalili i istakli da pevačica odlično izgleda i da se za malo više od mesec dana nakon porođaja vratila u odličnu formu. 

Nikolija Jovanović-Foto:Printscreen Instagram

Dunja Jovanić je neko ko često eksperimentiše sa svojom frozurom, i svoju promenu podeli sa svojim pratiocima. Ona je sve oduševila drastičnom promenom kada je svoju kosu skratila do glave, a usput je i objasnila koliko je ponosna na taj korak jer joj se sada spremanje za događaj svelo na minimum, jer joj je za kosu potrebno svega nekoliko sekundi da je sredi. Takođe, nju smo imali prilike da vidimo i kao plavušu, a tada su mišljenja njenih fanova ipak bila podeljena jer je bilo nekih koji nisu mogli da se naviknu na njenu plavu boju. A sada kada joj je kosa porasla malo iznad ramena, ona uživa u raznim frizurama koje joj i te kako dobro stoje.

Ksenija Knežević-Foto:Printscreen Instagram

Ksenija Knežević prepoznatljiva je po svojoj plavoj boji kose, međutim u poslednje vrteme pevačica i te kako eksperimentiše kada je boja kose u pitanju. Na Evroviziji pevačica se odlučila da promeni boju kose i svoju zemlju prestavila je kao riđokosa, a ta promena se vrlo svidela i njenoj publici. Ipak nakon toga, ona je ipak rešila da pređe u brinete i svoju riđu kosu prefarbala je u braon. Ni to nije dugo trajalo jer se ona ubrzo pohvalila skroz tamnom nijansom, ali isto tako je istakla da se njenim drugaricama ova promena nikako nije dopala, te da su joj rekla da je lepša kao plavuša ili riđokosa.

Izvor: idj / hypetv.rs

1 Trackback / Pingback

  1. Dunja Jovanić dovela izgled do savršenstva! Ovo je TAJNA njenog uspeha! - Hype TV Vesti

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*