NE MOGU DA GLEDAM OMALOVAŽAVANJE KLINACA Aco Pejović žestoko kritikovao Zvezde Granda, a prokomentarisao je i Cecu!

Ne želi da gleda šou koji je sličan rijaliti programu!

Aco Pejović (49) uglavnom ne želi da komentariše rad kolega i sa većinom muzičara je u dobrim odnosima, ali ovog puta progovorio je o popularnom šou-programu Zvezde Granda.

No, pre aktuelnije teme, Aco je prvo priznao da mu je preko potreban odmor.

– Više mi je preko glave posla, rekao sam sebi da moram da idem na odmor. Umoran sam. Vidim da sve zatvaraju i moguće da će se dosta stvari promeniti u narednim danima, najviše bih voleo da idem u Italiju ali videćemo. Velika je i Srbija, ima svašta da se obiđe, možda sa suprugom odem da obilazimo Srbiju i manastire – rekao je Pejović.

INSTAGRAM.COM/aco_pejovic

Pevač je za za film „Toma“ otpevao pesmu koja „preti“ da postane veliki hit, a sada priča kako je bilo sarađivati sa Draganom Bjelogrlićem i Željkom Joksimovićem.

– Raditi sa Bjeogrlićem i Joksimovićem je velika čast, oni su veliki profesionalci. Zaista sam presrećan što sam imao priliku da sarađujem sa njima. Željko je profesionalac kao i svi mi, strog je ali sam i ja strog, ako nešto ne valja mora opet da se uradi. Mi smo dobri prijatelji dugo godina, tako da je bilo super – objasnio je pevač.

Za kraj, Aca da prokomentariše dolazak Svetlane Cece Ražnatović u „Zvezde Granda“.

– Ne pratim taj program, ja rijatilije ne volim, a za mene je to rijaliti. Uz dužno poštovanje ja ne mogu da gledam to omalovažavanje klinaca i sve to, to se meni lično ne dopada, ne želim to da gledam. Drago mi je što je Ceca ušla, ona je moje srce, ako ona sebe vidi u tome, super – rekao je Pejović.

IZVOR: ALO.RS/HYPETV.RS

FOTO: INSTAGRAM

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*