GLAS SRBIJE

NACIONALNI MAGAZIN

OVO NIKADA NA SVETU NIJE URAĐENO! Saša Mirković iskreno na premijeri filma “Pokidan“

Premijera filma “Pokidan” po motivima života najveće balkanske zvezde, Ace Lukasa, održava se večeras u Štark Areni, obećavajući spektakularan događaj koji će zacementirati svoje mesto u istoriji balkanske zabavne industrije. Film je producentski debi direktora i vlasnika Hype produkcije, a atmosfera pre premijere je nesumnjivo nabijena uzbuđenjem.

Direktor Hype produkcije istakao je u razgovoru sa medijima da je sve spremno za ovu veličanstvenu premijeru.

– Aca i ja nećemo da im smetamo večeras na crvenom tepihu, ovo je njihovo delo večeras, znači glumcima koji su učestovali u tome. Ja kao producent i on kao čovek po čijem je liku ovo rađeno ćemo se pomeriti, a posle ide poklon koncert Ace Lukasa. – istakao je Mirković.

Saša Mirković na premijeri filma Ace Lukasa

Direktor Hype televizije je dodao kako je ovo poseban trenutak, ne samo za njega lično, već i za celu ekipu koja je radila na filmu “Pokidan”. Ovaj film označava prvi put u istoriji Štark Arene da će se održati premijera jednog filma, a to čini veče još posebnijim.

Mirković je udelio reči hvale rediteljki, Suzani Burković, govoreći da se ona, iako mlada, sjajno snašla i prevazišla sva očekivanja:

– Suzanu Burković sam ja odabrao kao rediteljku. Ona je kod mene zaista izazvala veliko poverenje dok sam radio sa njom. Ona je prevazišla sve, kao i svi ovi glumci. Ona je iz njih izvukla maksimum i dokazala da jedan mladi reditelj može da napravi ovakav film.

Kada je bio upitan kako se večeras oseća povodom premijere, on je istakao svoje uzbuđenje govoreći:

– Ovo je stvarno nešto posebno. Prvi put smo napravili premijeru filma pred 20 000 ljudi, ovo nikada na svetu nije urađeno.

Ovaj događaj predstavlja spoj filmske umetnosti i muzičke legende, obećavajući da će “Pokidan” pružiti publici nezaboravno iskustvo.

Film “Pokidan” istražuje život i karijeru Ace Lukasa, najomiljenijeg izvođača na Balkanu. Očekuje se da će ova biografska priča doneti dublji uvid u njegovu muziku, uspone i padove kroz koje je prošao tokom svoje karijere.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »