Patrijarh podneo tužbu protiv Severine! Slala mu je uznemirujuće poruke!

Poglavar SPC, njegova svetost partrijarh Porfirije, prijavio je pevačicu Severinu Vučković tužilaštvu u Hrvatskoj, jer mu je navodno slala poruke uznemirujućeg sadržaja.

Patrijarh podneo tužbu protiv Severine!

Prema informacijama do kojih su mediji došli, uznemiravanje je počelo nakon Porfirijevog izbora u februaru. Severina je poruke slala na hrvatski broj koji je patrijarh svojevremeno koristio dok je bio mitropolit zagrebačko-ljubljanski i pretežno boravio u toj zemlji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Патријарх Порфирије (@porfirije_patrijarh)

U prvi mah, patrijarh nije reagovao na neumesne poruke, ali kada su usledili i pozivi, on je odlučio Severinu prijavi policiji, a ceo slučaj je prihvaćen sa velikom dozom ozbiljnosti.

– Dan-dva posle imenovanja za poglavara SPC počele su da stižu poruke. U njima Severina patrijarha Porfirija oslovljava sa pope („Pope, pope, družiš se sa krimosima“) i piše bukvalno sve i svašta, koristeći takav rečnik koji normalan čovek ne može ni da zamisli. Porfirije u početku nije reagovao, ali je onda uznemiravanje postalo gotovo svakodnevno, a bilo je i poziva – kaže jedan od sagovornika pomenutog lista iz Zagreba.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Za sada se samo spekuliše o motivima za ovaj pevačicin potez, a izvesno je da je ceo slučaj povezan Severininom sa bitkom sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem oko starateljstva nad njihovim zajedničkim sinom.

Naime, Porfirije i Milan Popović su u dobim odnosima, te je partrijarh krstio njegovog najmlađeg sina, što je verovatno pevačici zasmetalo.

Izvor: HYPETV.RS / ALO

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*