POPUT SVETSKIH ZVEZDA: OVAKO IZGLEDA VILA NATAŠE BEKVALAC!

Pevačica Katarina Grujić udala se pre dva dana za svog izabranika, fudbalera Marka Gobeljića, a venčanje je održano pod velom tajni na velelepnom imanju njene koleginice Nataša Bekvalac u Čeneju, u blizini Novog Sada.

Za iznajmljivanje kuće Kaća i Gobelja iskeširali su 700 evra, a poznato je da Nataša Bekvalac iznajmljuje svoj salaš za privatne proslave.

Ovu oazu mira koristi i sama pevačica, koja neretko tu boravi sa ćerkama Katjom i Hanom, a nema sumnje da će i više vremena provoditi tu sada kada je odlučila da se povuče iz medija i sa scene, te da se posveti stvaranju muzike.

Čitavo imanje prostire se na 3.500 m2, a sama kuća ima 400 m2. Pričalo se da je u nju uložila 200.000 evra. Sagradila je i bazen, a oko kuće drveće pravi debeo hlad. Imanje je ograđeno zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena privatnost.

U luksuznoj kući ima kuhinju, ogroman dnevni boravak, dva kupatila i više spavaćih soba, čak dva prostrana balkona, a osim glavnog, ima i više pomoćnih objekata na placu.

Podsetimo, iako je imanje kompletno zagrađeno, nekoliko puta su lopovi provaljivali. Dok je sređivala vili, lopovi su tokom noći pre jedno četiri godine upali na imanje i odneli alat iako je tada zaposlila čuvara. Takođe, pre malo više od godinu dana, pevačica je doživela pakao kada je na njeno imanje u Čeneju upao nepoznati muškarac.

 

IZVOR: KURIR/HYPETV.RS

1 Trackback / Pingback

  1. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Nataša Bekvalac konačno odgovorila na pitanje o Novaku Đokoviću! - Hype TV Vesti

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*