POZNATA VODITELJKA SPUSTILA NA ZEMLJU TARU SIMOV: BOLJE DA SI NEKU ŠKOLU ZAVRŠILA!

Tara Simov i Ruška Jakić počele su sa raspravom tokom jedne emisije, te joj je voditeljka tom prilikom otkrila sve šta misli o njoj.

– Ja mislim da je Tara opsednuta izgledom. Ja bih od nje očekivala da promeni svoj mentalni sklop, da radiš na sebi, da uradiš nešto dobro u životu, da završiš neke škole, a ne da budeš poznata kao devojka od Ša koja je pravila skandale, nego da pokažeš ko si, a ne da pokažeš svoje usne, da li si mršava – priča Ruška, na šta se Tara ubacila:

– Ja to ne pokazujem, to je ono što sam već rekla, moja najveća želja jeste da volim sebe kao što vi volite sebi – kaže Simova.

Tara Simov PrintScreensHA

Jakićeva je imala još jedan savet za bivšu zadrugarku.

– Naravno. A da li znaš zašto ja volim sebe? Zato što sam od 17 godina počela da radim, sa 17 godina sam se zaposlila, a lepota mi nije bila presudna, a bila sam lepša od tebe sto puta, mogu ti reći. Od sekretarice do glavnog urednika, što sam vaspitala moje dete fantastično, koja je pametna i ima divan brak, je l’ ima nešto od toga? Zato kažem sebi „dobro jutro, lutko“, ne zato što sam lepa, a lepa sam – našalila se Ruška i izazvala smeh među ostalim gostima u emisiji „Magazin In“.

 

IZVOR: KURIR/HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*