GLAS SRBIJE

NACIONALNI MAGAZIN

Predstavljamo vam Kompaniju „Hype entertainment“, lidera na muzičkoj sceni Srbije!

KO SMO MI?
Kompanija Hype entertainment se od svog osnivanja uspešno bavi oganizacijom muzičko-scenskih projekata, velikih koncerata, festivalskih programa kao i osmišljavanjem i organizacijom promocija, korporativnih proslava i tim bildinga.
Naš tim, vođen decenijskim iskustvom, sistematično i profesionalno kreira i izvršava produkciju i organizaciju događaja bilo koje veličine ili kompleksnosti u korak sa svetskim trendovima u ovoj industriji. Nudimo vam kompletna rešenja i savete za sve vrste outdoor i indoor događaja.
Nakon velikog broja efikasno i operativno realizovanih projekata, izdvojili bismo 2022. godinu i sve velike koncerte koji su je obeležili: 14. april koncert Ace Lukasa i Folk House Band-a u Štark Areni, 3. novembar koncert Ace Lukasa i Folk House Band-a u Štark Areni, turneja Ace Lukasa u Bosni i Hercegovini – Sarajevska Zetra 12.11, Zenica 8.12, dvorana Mejdan u Tuzli 22.12, kao i koncert u Tesliću 27.12.2022. godine. U 2022. godini realizovana su i dva koncerta Miroslava Ilića povodom 50 godina muzičke karijere 10. i 11.12. u Štark Areni.

Nakon zapaženih koncerata koji su obeležili godinu koja je za nama, Hype Entertaiment organizovala je više nego uspešan i posećen koncert internacionalne zvezde Erosa Ramacotija 21.4.2023. u Štark Areni, a u pripremi su koncerti Ane Nikolić 7.10.2023. u Štark Areni, kao i organizacija dve senzacije u istom danu – premijera filma “Kafana na Balkanu” i koncert Ace Lukasa 3.11.2023. u Štark Areni, kao i koncert Miroslava Ilića 15.12.2023.

ORGANIZACIJA KONCERATA

Profesionalna organizacija i celokupan project menadžment za koncerte svih kapaciteta

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Od idejnog rešenja i koncepta događaja preko konsaltinga i planiranja do sprovođenja dogvorenih planova (promocije, korporativne proslave, tim bildinzi)

IZNAJMLJIVANJE LUKSUZNIH VOZILA – HYPE LUX LIMO

Ukoliko želite da rentirate najluksuznija vozila u Beogradu, u kompletu ili pojedinačno sa vozačima, na pravom ste mestu. Sa Hype lux limo ponudom luksuznih Mercedes vozila, udobnost i prestiž o kojima ste oduvek sanjali, su vam na dohvat ruke.
Rentiranje i rezervaciju rent a car vozila možete obaviti pozivom na broj  +381 64 3222 232.
POGLEDAJTE PONUDU VOZILA 
ORGANIZACIJA I KREIRANJE FESTIVALSKIH PROGRAMA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »