PRONAĐENO TELO JOVANE MARJANOVIĆ: Tragičan kraj potrage za ženom koja je nestala na Zlatiboru!

Jovana Marjanović iz Niša čiji je nestanak prijavljen 23. decembra a koja je poslednji put viđena 22. decembra uveče tokom popodneva nađena je mrtva u mestu Tić polje, koje se nalazi dva kilometra južno od centra Zlatibora kod kružog toka. U toku je uviđaj.


Nezvanično saznajemo da je telo pronašla grupa mladih ljudi, koji su najverovatnije bili kao prijatelji porodice u potrazi. Njima je na nešto sumnjivo ukazao jedan jahač koji je tuda prolazio, te su se oni uputili na to mesto. Pored tela je bila flaša alkohola i kutija tableta.

Mesto gde je pronađena nalazi se oko kilometar od mesta gde je pronađen telefon.

Podsetimo, Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon par minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Podsetimo, Jovanine ćerke nešto pre 21 sat sinoć dobile su dojavu da je njihova majka navodno sinoć primećena, tri dana posle nestanka.

Njeno telo pronašao je konjanik u delu koji se zove Tić polje.

– Ja sam pročitala u nekom od komentara u Večernjim novostima. Tog trenutka me je pozvala ćerka koja je na licu mesta i saopštila tuižnu vestz. Jutros je otišla sa kolegom, kome je Jovana rođena tetka. Deca odavde su se skupila i jutros otišli da je traže. Kako mi je rečeno, prošao je neki konjanik u šumi i spazio je. Inače, to je jedna divna porodica, ali jako nesrećna – komentariše Jovanina prijateljica iz Leskovca.

Podsetimo, Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon par minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Jovanine ćerke nešto pre 21 sat sinoć dobile su dojavu da je njihova majka navodno sinoć primećena, tri dana posle nestanka.

Muškarac koji im se predstavio kao Beograđanin rekao im je da je ženu koja odgovara Jovaninom opisu primetio kraj magistralnog puta Zlatibor – Nova Varoš, oko 15 kilometara od turističkog centra planine, blizu atrakcije zvane “El Paso”, popularnog “kaubojskog grada”. Međutim, dojava je bila lažna.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*