SEĆANJE NA NJU NOSI UVEK SA SOBOM: VOJAŽ OTKRIO ŠTA MU JE BRESKVICA POKLONILA!

Jedan od najpopularnijih  repera u regionu Mihajlo Veruovic Vojaž  bio je gost u emisiji „Red Zone“ i ekskluzivno otkrio da jos uvek čuva uspomenu na svoju bivšu devojku Anđelu Ignjatović Breskvicu.
Naime, voditeljka Katarina Ristić  ga je pitala šta se krije iza ogrlice sa cirkonima često nosi , a on je bez ustručavanja priznao:
– Ovo je ogrlica koju sam dobio od svoje bivše devojke Anđele. Ta ogrlica mi mnogo znači, jer je obeležila period mog žvota kad sam bio srećan. Čovek koji nema neko sećanje je prazan.
Nosim je samo iz tog razloga. – rekao je Vojaž.
Mladi reper je još otkrio kako piše pesmu o devojci čiji identitet još uvek ne želi da otkriva.
Iako je od njihovog raskida proslo nekoliko meseci, o odnosu Mihajla Veruovića Vojaža i Anđele Ignjatović Breskvice i dalje bruji javnost.
Instagram/voyage.mp3
Instagram.com/Voyage.mp3
Medjutim, mladi reper je otvorio dušu u emisiji „Red Zone“ i  voditeljkki  Katarini Ristić ispričao da priprema novi ljubavni hit, ali nije precizirao da li je posvećen ljubavnoj priči koju su imali on i Breskvica.
Vojaž je priznao da je napisao pesmu koju će posvetiti jednoj devojci, koju želi da sačuva u tajnosti.
– Ta prsma treba da izađe na jesen i zvaće se „Milano“. To je pesma po istinitoj priči kroz koju sam ja prošao i ljudima će dati dosta odgovora na pitanja o meni.
O kojoj devojci je reč, ljudi će shvatiti kroz pesmu – rekao je Vojaž
Vojaž nije mogao a da se sa Katarinom ne dotakne svoje najranije mladosti koju je sa porodicom proveo u Frnacuskoj i Beogradu, te izuzetno teške situacije koju su Veruovići preživeli zbog posla Vojaževog oca Milana Veruovića poznatog telohranitelja.
– Bio sam odbačen od društva, ali im ne zameram: Vojaž je počeo priču o bolnim detaljima iz detinjstva.
Moje detinjstvo datira iz vremena kad je moj otac bio ranjen, tad smo morali da bezimo u Francusku. proziveo sam nesto sto se moglo videti samo na filmu. kad sam se vratio u Srbiju imao sam 8 godina, prosao sam pakao od zivota i trebalo mi je dosta vremena da se uklopim među ljude. Morao sam da se okrećem iza sebe da vidim da li me neko prati. Moji drugari nisu razumeli te stvari, morao sam ići linijom manjeg otpora  zbog toga  sam bio crna ovca koja je stajala sa strane. Bio sam odbačen iz društva. – rekao je Vojaž.
CELU EPIZODU EMISIJE „RED ZONE“ SA VOJAŽOM POGLEDAJTE NA LINKU ISPOD:

AUTOR: HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*