Sergej Trifunović uporan u nameri da smuva zadrugarku!

Nekada popularan i priznat glumac Sergej Trifunović (49) danas najuspešnije igra rolu političara u pokušaju, a kako Alo! saznaje, izgleda da ima nameru da se uključi u najsavremenije medijske tokove i postane učesnik najgledanijeg rijaliti šou-programa Zadruga.

Sergej Trifunović-Foto:Printscreen

To planira da uradi ni manje ni više već preko leđa jedne od najskandaloznijih učesnica, Tare Simov koja je od njega mlađa 28 godina.

Izvor blizak glumcu tvrdi da je Trifunović prilično oduševljen ekstrovertnim ponašanjem starlete otkako ju je gledao na televiziji.

– Sergej je i sam poznat kao veoma strastven i energičan čovek pa nimalo ne čudi što mu je za oko pala Tara. Prošlu sezonu Zadruge je gledao samo zbog nje i u nekoliko navrata priznao da bi u ušao u ovaj rijaliti ukoliko bi ona bila tamo – počinje izvor i dodaje:

Tara Simov-Foto:Printscreen Instagram

– Ulazak u rijaliti Sergeju bi predstavljao i odličan izvor prihoda s obzirom na to da poslednjih godina zbog pokušaja da se bavi politikom nema živaca za glumu, a i ponuda je sve manja. Uz sve to, i nekada verna publika koja je obožavala njegovu glumu prestala je da ga respektuje jer se na političkoj sceni prilično kompromitovao.

Ono što dodatno ovoj priči daje ozbiljnost i kredibilitet je činjenica da Sergej na Instagramu sve češće lajkuje i komentariše fotografije mlade starlete. Jedan je od prvih koji svoje komentare ostavlja uglavnom na njenim provokativnim i skandaloznijim objavama, dok se ona ne libi da mu odgovori i udeli mu poneki kompliment.

 Sergej već duže vreme pomno prati Taru na društvenim mrežama. Dopada mu se njena energija i ponašanje i svim silama se trudi da se preko nje i njenog profila preporuči za rijaliti – kaže izvor blizak ovom glumcu.

Podsećanja radi, Tara je pre nekoliko dana ponovo objavila golišavu fotografiju na društvenoj mreži, a među glavnim „komentatorima“ našao se naravno Trifunović. Iako još nije poznato da li se Tara i Sergej znaju odranije, vremešni glumac je bez blama komentarisao mladoj Tari provokativnu fotku.

Ne treba da razumeš“, napisala je Tara, a Trifunović se nadovezao: „Studio, razumem“.

Sve razumeš“, dodala je Tara, dok su ostali komentarisali da je Sergej bacio oko na starletu skandaloznog ponašanja.

Trifunović bio u Parovima

Sergej Trifunović pre skoro 10 godina gostovao je u prvoj sezoni rijalitija „Parovi“. Sergej je 2012. godine u nekoliko navrata ulazio u velelepnu vilu u Zemunu, a tada je glumio momka tadašnje vlasnice vile Vanje.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*