SPEMA SE SKANDAL! Emina i Mustafa u žestokoj borbi za alimentaciju!

Emina Jahović i Mustafa Sandal nekada su važili za jedan od najlepših parova turskog javnog života, a sada – samo što jedan drugome ne objave rat.

Emina i Mustafa žestoko zaratili!

Iako se činilo da su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima, Emina i Mustafa ponovo su na Bosforu u centru pažnje, a razlog poblema je isti – alimentacija.

Naime, popularna pevačica je pre nekoliko meseci šokirala javnost kada je odlučila da pravdu potraži na sudu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)

‒ Nije reč o osobi čija je finansijska situacija loša i koja je u nevolji. Ako se jednog dana to dogodi, radiću i za njega. Takva sam. Ali, znam da nije u krizi. Iako smo potpisali sporazum kojim prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija, ubrzo posle razvoda sve je palo na mene. Verujem da će pravda pobediti – rekla je Emina kada je problem dospeo u javnost, a bliski izvori dodaju da je sada pred novim izazovima jer deci treba obezbediti novac za školu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)

Ovog leta Emina je platila sinovima boravak u kampovima, ali joj je neopisivo žao što Mustafa nije bio uključen u celu priču. S obzirom na činjenicu da su turski zakoni u ovakvim situacijama gotovo uvek na strani slabijeg pola, verujemo da će Emina pre ili kasnije dobiti spor. Uostalom, istakla je da se ne bori samo za sebe, već za sve žene koje muče iste nevolje.

Izvor: HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*