ŠTA ŽENE ŽELE? Iznenadili biste se kad biste čuli šta sve muškarci misle da je ženama bitno i koliko greše!

Nažalost, tužna je istina da tek jedna od pet žena može da doživi o*gazam isključivo penetracijom, a većina bi zapravo volela da njihov partner uspori i malo više zaposli ruke i usta, odnosno jezik!

Foto:Printscreen

Ne tvrdimo mi ništa, tako kažu rezultati studije sprovedene na više do 19.000 parova, a vi ne budite lenji, pročitajte, naučite nešto i popravite se već večeras!

Iskrenost je se*si

Oko 42 odsto žena tvrdi da je najsnažniji signal za seksualnu želju i uzbuđenje kada je njihov partner lud za njima, a reči deluju kao pravi afrodizijak. „Kako je ovo dobro“, „toliko te želim“ i „tako si se*si“ rečenice su kojima ćete situaciju učiniti vrelom.

Predigra je UVEK bitna

Dok će muškarci predigru doživeti kao nešto što prethodi seksu, mnogim je ženama ona najbolji deo! Čak dve od pet žena će doživeti orgazam za vreme predigre, a prekratka uvertira u se*s spada u top pritužbe na račun partnera. Više od 90 odsto žena može da doživi orgazam kod ručne ili oralne stimulacije, ali preko 50 procenata neće tražiti to od partnera, strahujući da bi to predugo trajalo i stvorilo pritisak.

Foto:Printscreen

Nežno, nežnije

Erogene zone poput klitorisa sadrže velik broj nerava, a jak pritisak uzrokuje iritaciju umesto prijatnosti. Zbog toga treba pripremiti teren zagrevanjem, odnosno pokretima koji nisu direktni, poput nežnih poljubaca oko samog područja, ali i vrući dah može da pomogne.

Šaputanja na jastuku

Se*sualni terapeuti ističu da je kod odabira poze ključna stimulacija klitorisa, pa je jedan od načina za to postavljanje jastuka ispod ženske guze u misionarskoj pozi. Ako je žena gore, partner može prstima da oblikuje slovo V i staviti ga oko penisa, a kod poze otpozadi obavezno uključite prste.

I temperatura je bitna

Kod se*sa na temperaturi od 15 do 20 Celzijusa oko 40 odsto žena će doživeti orgazam, ali ako se temperatura u prostoriji povisi na 22, orgazam će obradovati čak 80 odsto njih.

Neka traje što duže

Manje od polovine žena će svršiti ako seks traje kraće od 10 minuta. To znači da će kod se*sa na brzaka većina muškaraca, ali i retko koja žena doživeti orgazam. Zapamtite, žene bi se*s na eks radije kao izuzetak nego kao pravilo.

Foto:Printscreen

Proširite vidike

Muškarci greše i ako se isključivo koncentrišu na klitoris i pronalaženje G tačke. Novija istraživanja pokazuju da orgazam za žene proizlazi iz čitavog genitalnog područja – klitorisa, vagine i uretre. Osim toga, za većinu žena je najveća erogena zona vrat, pa su poljupci tamo vrlo dobar način da je uzbudite.

Očistite kuću

Većina žena priznaje da su u mnogo boljem raspoloženju za seks ako ih dočeka čista sudopera, složena odeća i spremljen krevet – koji će onda rado ponovno unerediti.

Pritisak je ubica strasti

Pritisak je ubica želje za se*som! Žene koje se opterećuju time hoće li doživeti orgazam manje uživaju u se*su, ali ga i manje žele. Zbog toga muškarci ne bi trebalo da postavljaju pitanja poput „jesi li“, „hoćeš li  uskoro“ i slično. Bolje je da čitate njene fizičke signale i pitate nešto tipa „sviđa li ti se to“, „da nastavim“ i tome slično.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*