Starleta odlazi iza rešetaka zbog vožnje pod dejstvom alkohola i droge!

Britanska starleta Kejti Prajs danas se suočava sa zatvorom nakon što se izjasnila krivom za dramatičan sudar u svom BMVtokom vožnje pod dejstvom alkohola, dok joj je zabranjena vožnja. Zvezda se vozila automobilom da vidi prijatelja jer je bila „usamljena“ kada se juče rano ujutro prevrnula u automobilu u Horšamu u Zapadnom Saseksu.

Kejti Prajs-Foto:Printscreen / Instagram ketieprice

Sudije za prekršaje su danas naredile da se rijaliti-zvezdi podvrgne lečenju u Prioratu, pošto joj je do izricanja kazne izrečena dodatna zabrana vožnje.Pojavila se na sudu za prekršaje u Kravleiju sa ružičastim džemperom i raspuštenom kosom oko lica.

Prajs (43) priznala je krivicu po jednoj tački vožnje u alkoholisanom stanju, potom po tački vožnje bez osiguranja i po tački vožnje uprkos zabrani. Prajs je ostala „zarobljena“ u njenom BMV -u pre nego što joj je svedok pomogao da izađe i sačekao da stignu hitne službe. Nakon što se suočila sa policijom na licu mesta, Prajs je navodno rekla: „Uzela sam drogu, nisam trebala da vozim, priznajem sve“.

Tužiteljka Debi Džouns rekla je sudu da je maramica za droge dala pozitivan rezultat na kokain i da je bila pozitivna na 66 mikrograma u 100 mililitara krvi.

Podsetimo, britanska starleta imala je udes 27. septembra. Policija je na licu mesta uhapsila 43-godišnju rijaliti zvezdu zbog navodne vožnje pod dejstvom alkohola.Kejti već ima zabranu vožnje, a vozačku dozvolu je trebalo da ponovo dobije tek 13. oktobra ove godine.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*