GLAS SRBIJE

NACIONALNI MAGAZIN

Stoja mora da ide na hitan REMONT koji će je koštati 35.000 evra!

Popularnoj pevačici Stojanki Novaković Stoji predstoji niz operacija u oktobru, za koje će morati da plati vrtoglavih 35.000 evra.

Stojanka Novaković Stoja-Foto:Printscreen Instagram

Stojanka je nekoliko zahvata već zakazala za oktobar, a remotnt skoro celog tela odradiće joj jedan od najboljih estetskih hirurga u Istanbulu.

Pevačica će ovom prilikom korigovati skoro sve na svom telu, počevši od grudi i zadnjice. Plastičar će se pozabaviti i njenim licem, na kom će takođe imati nekoliko zahvata kako bi izgledala nekoliko godina mlađe, a biće joj urađena i liposukcija, na kojoj će joj odstraniti višak sala sa stomaka i bokova, piše Kurir.

Stojanka Novaković Stoja-Foto:Printscreen

Da je rešila da napravi ozbiljne promene u svom fizičkom izgledu, kao i da će ponovo ići pod nož, nedavno je priznala i sama Stoja.

– Biće vremena za mene, da se malo namontiram, idem u Istanbul. Idem kod jednog plastičnog hirurga koji je jedan od najjačih u Evropi, tako da idem da se malo podmladim. Zaslužila sam posle toliko godina, prosto, meni to nije problem. Volim da lepo izgledam. Potrudiću se, imam pravo da jedem još mesec i po dana – priznala je Stoja, i dodala da na remont ide samo zbog sebe. Hoću da izgledam kako ja hoću, mene ne interesuju botoks i silikoni. Ako hoću da imam 100 kila – imaću, ja sam ovakva kakva jesam. Mene niko neće gledati kao ribu, niti ja to želim, sve to radim samo zbog sebe- rekla je folkerka ranije u emisiji „Premijera“.

Stojanka Novaković Stoja-Foto:Printscreen Instagram

U javnosti se već godinama polemiše o estetskim korekcijama koje je Stoja izvršila na sebi. Tako se pre nekoliko godina pojavila informacija da je izvadila rebra kako bi izgledala mršavije, a nedavno se našla na meti kritika javnosti da ne liči na sebe od preteranog botoksa i filera, zbog čega su joj oči sitnije, a obrazi i jagodice neprirodno veći. Stoja je još 2004. godine ugradila silikone u grudi, ali je kasnije priznala da ih je izvadila.

– Ja sam imala grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila.

Izvor: Alo / hypetv.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Translate »