Tadić: “Opozicija tone kao Titanik, a Đilas, Jeremić i ostali se bore za mesto kapetana na tom brodu”

Ne mogu birači verovati onima koji su se odrekli svega što su do juče bili, istakao je Tadić.

Bivši predsednik Srbije i Demokratske stranke i sadašnji lider SDS, Boris Tadić, oštro je prokomentarisao situaciju u opoziciji i činjenicu da nijedan član iste nema kandidata za predsednika koji bi bio zajednički kandidat cele opozicije.

– Ne mogu birači verovati onima koji su se odrekli svega što su do juče bili, koji govore jedno, a rade drugo. Nemaju Đilas, Jeremić i Lutovac ekskluzivno pravo ni na šta i notorna je neistina da bi njihov eventualni kandidat za predsednika bio zajednički kandidat cele opozicije – rekao je Tadić i dodao:

– Dosta sam ćutao o stvarima u DS. Demokratska stranka je 2012. godine postala talac vrlo određenih pojedinaca i njihovih interesa!

Podsetimo, opozicioni blok, čiju okosnicu čini Stranka slobode i pravde, Demokratska i Narodna stranka potpuno je isključio saradnju sa bivšim predsednikom Srbije i predsednikom Socijaldemokratske stranke, Borisom Tadićem.

Naime, Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Zoran Lutovac opasno su “udarili” na svog političkog oca Borisa Tadića, a kampanju protiv njega organizuju već duži period.

Nakon ovakve odluke, postavlja se pitanje kakva bi ova “ekipa” bila prema narodu ako se ovako ponašaju prema čoveku koji ih je stvorio i dao svu moć i omogućio sve funkcije preko kojih su se Đilas i Jeremić domogli ogromnih svota novca.

Boris Tadić je jednom prilikom i rekao da je Dragan Đilas u politiku ušao zbog njega i da mu je on primer koji je sledio, ali izgleda da je sada Tadić za Đilasa nepoželjan.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*