Tramp optužio Demokrate da uništavaju Ameriku i sprečavaju njegovu kandidaturu!

Donald Tramp, bivši predsednik SAD,  optužio je Demokratsku stranku da koristi istragu o neredima na Kapitolu kako bi dezavuisali građane Amerike sa ozbiljnih problema jer se zemlja uništava. Tramp je takođe dodao da Demokrate rade na tome da ga spreče da se ponovo kandiduje za funkciju predsednika 2024. godine.

Tramp je tu tvrdnju izneo u ponedeljak u izjavi na 12 stranica, izdatoj kao odgovor na prošlonedeljno pokretanje javnih saslušanja odbora Predstavničkog doma u kojima se istražuju događaji od 6. januara 2021.

Članovi Kongresa grade slučaj na Trampovim javnim insistiranjima da su ukradeni izbori 2020. – uprkos tome što su predsednički pomoćnici u više navrata govorili da je to neistina – a te tvrdnje su zavarale njegove pristalice i navela ih da upadnu u zgradu Kapitola.

Tramp je odbacio te tvrdnje rekavši da   nacija pati, te da je američka ekonomija je u padu, a inflacija je u porastu.

– Cene gasa dostigle su najviši nivo u istoriji. Brodovi ne mogu da istovare teret. Porodice ne mogu dobiti potrebnu formulu za bebe. Mi smo sramota širom sveta. Ali umesto da pokuša da reši te i druge probleme, Kongres demokrata postavlja Imitaciju suda, nadajući se da će odvratiti američki narod od velikog bola koji doživljava. – napisao je Tramp.

Tramp je ponovio svoju tvrdnju da su demokrate dobile vlast putem nameštenih izbora, a građani Amerike su i ljuti i tužni.

Istraga od 6. januara je „samo pokušaj da se spreči čovek koji vodi u svim anketama, i protiv republikanaca i demokrata sa velikom marginom, da se ponovo kandiduje za predsednika“, napisao je Tramp.

– Sjedinjene Države se uništavaju. Demokrate znaju da bih sve ovo ispravio i čine sve što je u njihovoj moći da me zaustave – dodao je on.

Izvor: PRST

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*