Ubistvo porodice Đokić: Policija uskoro rasvetljava slučaj, imaće imena ubica (VIDEO)

Gostujući u Pulsu Srbije, Ratomir Antonović iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu rekao je da mislili da će policija uskoro rasvetliti ubistvo porodice Đokić kao i da ćemo uskoro imati imena počinioca.

Ratomir Antonović

– Porodica Đokić je očigledno bila žrtva organizovane kriminalne grupe. O profesionalnosti ovog krivičnog dela svedoči i sam način. Tela su spaljena, delo se dogodilo na mestu gde nije bila pokrivenost kamerama. Znali su na pravi način da sakriju tragove, znali su i gde je sakriven novac. Kriminalci se itekako pripremaju za izvršenje ovih krivičnih dela, jako je kompleksno ući u trag. Imali smo ovakvih slučajeva, ali ne mnogo. Mislim da će policija rasvetliti ovo krivično delo i uskoro ćemo imati imena – rekao je Antonović.

Ratomir Antonović

Podsetimo, policija je u subotu pronašla spaljena tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca, Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), šest dana od nestanka, u rupi u ataru sela Moravac, 12 kilometara dalje u selu Tešica bio je njihov automobil „pasat“, koji je takođe spaljen.

Aleksinac, Đokići, potraga, Automobil, zapaljen automobil, pasat

Nakon završene obudkcije rezultati pokazuju da su članovi porodice Đokić ubijeni iz vatrenog oružja.

 

Pročitajte i ovo:

Ostavite komentar