Vladimir Tomović progovorio o odnosu sa Ivanom Aleksić!

Bivši učesnik „Zadruge“ Vladimir Tomović prokomentarisao je repera Nenada Aleksića Ša koji je suprugu Ivanu prevario u rijalitiju sa starletom Tarom Simov, ali i otkrio šta misli o novim učesnicima i da li planira ponovo da uđe u Belu kuću.

Vladimir Tomović-Foto:Printscreen Instagram

– On je znao da sam ja u pravu kada sam mu govorio neke stvari u rijalitiju, ali nije hteo to da prizna. Mislim da je čovek veliki gubitnik, Ša je luzer decenije i tako će ostati, bilo šta da uradi sada, uđe ponovo u rijaliti ili ne, promeni se ili ne, on ostaje isti onaj Ša. Kakav je, ko je on, šta je on, svi su to videli i to je jasno kao dan. Neću promeniti svoje mišljenje nikad – rekao je za medije pa otkrio šta misli o Ivani Aleksić.

 Ona je jaka žena i ponaša se kao dama u svim situacijama, dostojanstveno i odvažno. Nije ona iz tog našeg rijaliti zoo vrta. Ona je prizemna, vredna i zdrava žena. Ja sam svoje o lvani rekao i pre, ništa se promenilo nije, o njoj mislim sve najbolje. Ja sam javno stao na njenu stranu, čuli smo se nakon izlaska, bila je kod mene u Baru, provodili smo vreme zajedno. Ivana mi nije devojka ako na to aludirate, ja imam devojku.

Ivana Aleksić-Foto:Printscreen Instagram

Tomović je prokomentarisao i spekulisanja da u „Zadrugu 5“ ulazi sa bivšom suprugom Nenada Aleksića Ša.

– Ja ne ulazim sigurno, to mogu da vam kažem. S nekim s kim ste na sudu ne možete da se dogovorite za dalju saradnju, da li ulazi Ivana, ne znam, ali ako odluči da uđe, to je njena stvar, podržao bih je u tom slučaju. Gde sam ja stao, nek ona nastavi, ali se iskreno nadam da neće.

Vladimir je otkrio i šta misli o novim učesnicima rijalitija.

– Skandal će nastaviti ovi što su skandalozno i završili, Maja, Janjuš, Tara, mada treba ostaviti prostora ovim novim, oni uvek mogu da iznenade, pa da sve ode u drugom pravcu. Mene su dugo pominjali nakon što sam izašao, nadam se da više neće, da će se ovi stari uhvatiti u koštac s novim, da će se stvarati neke nove rijaliti priče, ove stare su već sve ispričane.

Nakon brutalne tuče s Vladimirom Tomovićem Miki Đuričić izbačen je iz rijalitija „Zadruga 4“. Vladimir je tada završio sav u posekotinama i krvav. Miki se vraća u novu sezonu, a o njihovom okršaju Tomović kaže:

– To nije bilo muški od nas. Kažem za obojicu jer se hladne glave najbolje razmišlja. Mi smo to rešili tada, sigurno se to ne bi ponovilo opet, ja nemam problem s Mikijem, možemo se sresti oči u oči nakon svega, tu ne bi bilo problema. U „Zadruzi“ se više sresti nećemo.

Izvor: Telegraf / hypetv.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*