Zbog mračnih priča Rada Manojlović živi u velikom strahu!

Rada Manojlović uspešno se oporavlja od korona virusa, jer prati sve preporuke lekara, ali mračne priče koje kruže među prijateljima čine nervoznom i nju i Harisa.

Rada Manojlović-Foto:Printscreen / Instagram radamanojlovic

– Sad svi imaju nešto da joj kažu, kakav je to virus, šta napada, oštećuje… Čega se sve nisu naslušali. Samo je uznemiravaju pričama kako trajno stradaju pluća, srce, bubrezi, reproduktivni organi, kako devojke koje su želele da zatrudne to nisu mogle posle korone – kaže Radina komšinica i dodaje: 

Rada Manojlović-Foto:Printscreen / Instagram radamanojlovic

– Napravili su joj haos u mozgu. Rada tim teorijama nije pridavala značaja jer sluša lekare i veruje u medicinu, ali kad toliki broj ljudi počne da ti piše razne stvari, malo se zabrineš. Jeste da nije planirala sad da rađa, ali svakako želi da jednog dana sa Harisom zasnuje porodicu, da imaju decu, pa ju je sve to malo zbunilo. Doktori kažu da nema razloga da brine i da će dece biti, ali svašta im prolazi kroz glavu. Haris nije paničar, on je smiruje, ali cela familija je sad tera da pije vitamine, da se čuva, svekrva joj šalje čajeve. Džaba su digli paniku, nema zime za Rajku, zdrava je ona kao dren – kaže njena komšinica iz Četereža. 

Izvor: Alo

1 Trackback / Pingback

  1. Rada Manojlović donela odluku! Neće više da živi kod Harisa! - Hype TV Vesti

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*