ZBOG PEVAČA JE DOBIO POSAO I STAN! Ovo je drugi Tomin brat Ivan, danas gazi devedesetu, a prate ga brojne tajne!

On nije želeo da se snima jer je navodno ima tešku operaciju.

Film „Toma“ o legendarnom pevaču narodne muzike, Tomi Zdravkoviću osvojio je publiku širom Srbije. U ovom ostvarenju pojavljuje se Tomin brat Novica, a gotovo niko ne zna za njihovog brata Ivana, koji živi u Pančevu i gazi devedesetu.

Ivan Zdravković, nekadašnjeg službenika jugoslovenske carine koji je već odavno otišao u penziju, zbog bolesti nije mogao da govori o slavnoj braći i filmu u kom se ne pominje, prenose domaći mediji.

Ivanov sin Miki navodno nije želeo da mu se otac snima jer je nedavno slomio kuk. Ivan je, kako navode domaći mediji, imao tešku operaciju, bio je donedavno u bolnici, a kola Hitne pomoći često su na njihovoj adresi. Ni naslednik Ivana Zdravkovića nije želeo mnogo da priča za medije, ali je otkrio kako se njegov otac oseća sada, nakon što je izašao iz bolnice, gde je imao ozbiljnu operaciju.

Facebook.com/prastanjeuspeha

– Molim vas, imajte razumevanja, moj otac ima 90 godina, nije trenutak zaista da on išta govori, pogotovo što je nedavno slomio kuk i možete da zamislite kako se oseća – rekao je s vrata Ivanov sin za pomenuti portal, strahujući za oca i zbog korone jer je star i nemoćan.

Desanka Višić, koja živi sa Zdravkovićem u njegovom porodičnom stanu u Pančevu, takođe prokomentarisala u kakvom je stanju Ivan, te pohvalila sina, koji o njemu svakodnevno brine.

– Ivan je nepokretan, operisao je kuk, stanje mu je kritično. Sin Miki je non-stop tu, presvlači oca, brine o njemu. Miki je po ceo dan tu, pomaže nam oko svega u stanu – objasnila je Desanka za pomenuti portala, koja inače boravi s Ivanom.

I Zdravkovićeve komšije su za njega imale samo reči hvale, a svi su sada zabrinuti za zdravlje, koje mu je narušeno, Ivanovi susedi su se prisetili kako je oduvek bio ponosan na slavnog brata jer je zahvaljujući njemu dobio i posao i stan.

– Oni su jedno vreme živeli zajedno u Beogradu, a Toma je Ivanu pomogao i da se zaposli. Često nam je pričao: „Ja sam dobio posao na železnici, kao carinik, samo zahvaljujući Tomi. Kad se pročulo da mi je rođeni brat, sve je išlo lakše, pa sam dobio i stan. Jednom prilikom predsednik našeg sindikata mi kaže: ‘Ivane, dovedi Tomu da nam peva tokom naše svečanosti i bićeš dobro nagrađen.’ Kažem to Tomi i naravno, dode on i peva. Sutra kažu meni u preduzeću: „Ivane, izvoli ključeve stana – pričao je on svojevremeno.

 

IZVOR: ALO.RS/HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*